Divertiland dă start serilor de distracție în zona Super Paradise Divertiland dă start serilor de distracție în zona Super Paradise
Divertiland Park, unul din cele mai mari parcuri acvatice de distracții din România, prelungește distracția vara aceasta până dimineața în cea mai nouă zonă... Divertiland dă start serilor de distracție în zona Super Paradise

Divertiland Park, unul din cele mai mari parcuri acvatice de distracții din România, prelungește distracția vara aceasta până dimineața în cea mai nouă zonă inaugurată, Super Paradise by Divertiland.

Vineri, 15 iulie și sâmbătă, 16 iulie, distracția, amuzamentul și voia bună își dau întâlnire la Divertiland, unde vizitatorii se vor putea amuza copios la cel mai bun spectacol de stand-up comedy organziat în premieră în zona Super Paradise. Cei mai cunoscuți artiști ai momentului, Micutzu, Dan Badea, Mane Voicu și Teodora Nedelcu vor face un show pe cinste.

Sâmbătă, 16 iulie, spectacolul de stand-up comedy va continua cu o super petrecere semnată Casa Bacardi Music Tour, unde clienții se vor putea bucura de cocktailuri, muzică bună și numeroase surprize, în compania celor mai tari DJ – Cristi Stanciu si Marc Rayen.

Zona Super Paradise se întinde pe o suprafață de 35.000 m2, care include: două piscine noi, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină antiderapantă pentru copii. Vizitatorii au la dispoziție și o zonă lounge cu 3.000 de șezlonguri și 500 de locuri în cele două restaurante, LNKO și Divertiland Diner.

Transportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur. Special pentru aceste zile, Divertiland a prelungit programul de funcționare al microbuzelor gratuite până la orele 22:00 și a introdus o cursă specială care va pleca de la Divertiland, sâmbătă noaptea, între orele 1:00 și 3:00, din oră în oră.

Spectacolele de stand-up comedy se vor desfășura începând cu ora 21:30, iar costul unui bilet este de 30 Ron. Intrarea este liberă la petrecerea semnată Casa Bacardi Music Tour. La ambele evenimente nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.