Movie Fest – maratonul de filme pe care nu trebuie să-l ratezi Movie Fest – maratonul de filme pe care nu trebuie să-l ratezi
În acest weekend ești invitat de Băneasa Shopping City la cel mai cool maraton de filme. Ziua de vineri va fi dedicată documentarelor, sâmbătă... Movie Fest – maratonul de filme pe care nu trebuie să-l ratezi

În acest weekend ești invitat de Băneasa Shopping City la cel mai cool maraton de filme. Ziua de vineri va fi dedicată documentarelor, sâmbătă nu poți rata o selecție a celor mai bune filme din toate timpurile, iar duminică vom râde cu poftă  pentru că este este ziua comediilor clasice franțuzești.  Cinefil sau nu, te așteptăm în perioada 8 – 10 iulie în Grand Cinema and More!

Movie Fest încheie seria de evenimente organizate în Băneasa Shopping City dedicate celei mai cool veri. Băneasa Summer Fest a debutat pe 3 iunie cu Bucharest Gourmet Festival, continuând cu Extravaganza Sales Party, cea mai tare petrecere pe ritm de cumpărături, Music Fest unde au fost prezenți unii dintre cei mai cunoscuți DJ locali și internaționali, urmat de competiția de baschet Băneasa Streetball.

După atât de multe activități outdoor e timpul să te răcorești cu filme alese special pentru tine. Urmărește programul și completează-ți lista cu cele pe care înca nu le-ai văzut sau bucură-te de un întreg maraton cinematografic.

PROGRAM:

Vineri, 8 iulie:

Amy

Adrenalin

Sâmbătă, 9 iulie:

Forrest Gump

The Dark Night

Fight Club

Goodfellas

Inception

Duminică, 10 iulie:

Le tout nouveau testament – Testamentul nou nouț

La famille Belier – Familia Belier

Une heure de tranquillite – O oră de liniște

La rancon de la gloire – Prețul gloriei

Le saveurs du palais – Bucătăreasa președintelui

Populaire – Domnișoara populară

Pentru filmele care rulează în cadrul acestui festival poți verifica orele de difuzare și poți să achiziționezi biletele aferente, aici: grandentertainment.ro/grand-cinema-more.

Movie Fest

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.