Beauty One aduce in Romania cea mai noua tehnologie de remodelare corporala de la Adeline Syneron Candela Beauty One aduce in Romania cea mai noua tehnologie de remodelare corporala de la Adeline Syneron Candela
Avand la baza tehnologii avansate brevetate, Elos, Radiofrecventa Fractionata bi-polara, echipamentul esthetic Adeline Star asigura un tratament complet de rejuvenarea fetei si a decolteului... Beauty One aduce in Romania cea mai noua tehnologie de remodelare corporala de la Adeline Syneron Candela

Avand la baza tehnologii avansate brevetate, Elos, Radiofrecventa Fractionata bi-polara, echipamentul esthetic Adeline Star asigura un tratament complet de rejuvenarea fetei si a decolteului cu rezultate vizibile imediat.

Elos este o tehnologie inovatoare care combina lumina infrarosu cu radiofrecventa bi-polara, actionand in profunzimea stratului dermic prin stimularea productiei de colagen si elastina. In plus, Radiofrecventa Fractionata Bi-polara directioneaza energia in stratul superficial al dermului, stimuland productia de colagen si elastina.

Echipamentul are un aplicator de fermitate pentru tratamentul dedicat redarii fermitatii pielii de pe ten si decolteu, un tratament non-invaziv pentru reducerea ridurilor cu rezultate imediate, iar sistemul auto-repeat permite realizarea de tratamente rapide.

Aplicatorul de rejuvenare garanteaza rejuvenarea in profunzime a tenului si decolteului, diminueaza ridurile si petele pigmentare. Sistemul permite tratementele rapide, iar acțiunea terapiei se face in profunzime, fara a leza epiderma.

Tehnologia garanteaza rezultate incredibile si de durata, eficienta fiind dovedita clinic pentru toate tipurile de piele. Totodata, se ofera un tratament non-invaziv pentru reducerea si eliminarea ridurilor, diminuarea petelor pigmentare.

Adeline V, pentru remodelarea corporala si reducerea celulitei, a revolutionat domeniul esteticii profesionale, fiind primul echipament non-invaziv ce ofera rezultate garantate in slabirea localizata. Studiile clinice atesta ca este cea mai eficienta terapie in tratarea tuturor tipurilor de celulita si reducerea circumferintei in centimetri.

Radiofrecventa bipolara (RF) stimuleaza productia de colagen prin incalzirea in profunzime a tesuturilor si eliminarea tesutului adipos, in timp ce lumina infrarosie (IR) stimuleaza in mod eficient metabolismul celular, ajutand la remodelarea corporala si obtinerea unor rezultate impresionante in eliminarea tesutului adipos, celulitei si vergeturilor. Vacuumul imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, actioneaza asemenea unui masaj profund, sub derma, avand rolul de a desface micro si macro nodulii celulitici (lipocite) si de grasime.

Rolele mecanice de masaj permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, de stimulare a tesuturilor prin intemediul caruia grasimile stocate sunt eliminate, iar textura pielii este vizibil imbunatatita.

Este un tratament rapid non-invaziv care trateaza celulita in toate stadiile ei, reduce circumferinta zonei tratate, imbunatateste vizibil aspectul pielii, rezultatele fiind vizibile inca de la prima sedinta.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.