Praktiker România redeschide magazinul din Vitantis după o investiție de 400.000 euro în reamenajare Praktiker România redeschide magazinul din Vitantis după o investiție de 400.000 euro în reamenajare
Praktiker, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de Do-It-Yourself (DIY) din România, a redeschis magazinul Praktiker Vitan din Bucureşti, primul magazin... Praktiker România redeschide magazinul din Vitantis după o investiție de 400.000 euro în reamenajare

Praktiker, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de Do-It-Yourself (DIY) din România, a redeschis magazinul Praktiker Vitan din Bucureşti, primul magazin modernizat al rețelei. Reamenajarea Praktiker Vitan a început în luna martie a acestui an, fiind necesară o investiţie de peste 400.000 de euro.

Praktiker Vitan, aflat în Bucureşti, Şoseaua Vitan-Bârzeşti nr. 7A, este primul magazin în care cumpărătorii pot să testeze noua abordare de cumpărături a retailerului, urmând ca, ulterior, proiectul de remodelare să fie implementat şi în celelalte magazine Praktiker din Bucureşti şi din ţară.

„Clienţii sunt în centrul preocupărilor noastre, motiv pentru care procesul de remodelare a magazinului Praktiker Vitan a fost realizat în urma unei ample analize a aşteptărilor şi obiceiurilor cumpărătorilor care ne trec pragul magazinelor în fiecare zi. Prin această remodelare, dorim să oferim o experienţă îmbunătăţită de cumpărare, clienţii având acces mult mai simplu şi mai rapid la produsele căutate, primind informaţii suplimentare la anumite produse, prin intermediul afişelor locale de vânzare şi prin oferirea de idei de amenajare în zonele expo îmbunătăţite din interiorul magazinelor”, afirmă Isabelle Pleska, Director General Praktiker România.

Ce aduce nou magazinul Praktiker Vitan:

  • PRODUSE NOI: game de produse noi, mai potrivite cu aşteptările clienţilor din toate categoriile: entry, middle sau high;
  • CONCEPT NOU DE SEMNALISTICĂ ÎN MAGAZIN: afişele de orientare sunt poziţionate mai vizibil, cele de preţ sunt mai dinamice şi uniforme, iar promoţiile pot fi observate cu uşurinţă încă de la intrarea în magazin;
  • STRATEGIE NOUĂ DE MERCHENDISING: produsele sunt aranjate la raft pentru a facilita procesul de cumpărare;
  • INFORMAŢII LOCALE DE VÂNZARE LA ANUMITE PRODUSE: produsele mai complicate, care necesită mai multe informaţii detaliate la achiziţie, sunt însoţite de informaţii locale de vânzare;
  • ZONE EXPO ÎMBUNĂTĂŢITE: în zonele cu produse sanitare, mobilă şi decoraţiuni se află showroom-uri de la care clienţii se pot inspira pentru idei de amenajare.

Praktiker România a decis să înceapă procesul de remodelare cu Praktiker Vitan, ca urmare a potenţialului pe care îl are acest magazin. Graţie poziţionării bune, în zona de sud a Capitalei, magazinul este vizitat zilnic de un număr de aproximativ 1.000 de cumpărători. În plus, procesul de remodelare coincide cu aniversarea a 10 ani de la deschiderea acestui magazin, în 2006.

Promoţii speciale cu ocazia redeschiderii

Pentru a marca redeschiderea, în perioada 7 – 24 iulie, în magazinul Praktiker Vitan, cumpărătorii vor putea să se bucure de: preţuri speciale la produsele de sezon, vânzarea de vopsea, ciment, mortar şi gips mortar direct din cele patru camioane amplasate în parcarea magazinului sau de posibilitatea de a câştiga vouchere de cumpărături la Carrefour din Vitantis Shopping Center.

În plus, clienţii care deţin un card de fidelitate şi fac cumpărături din Praktiker Vitan în această perioadă, pot câştiga una din cele cinci excursii de două persoane în Turcia. Cei care achiziţionează produse Firos intră automat în tragerea la sorţi pentru a câştiga una din cele 10 biciclete, iar cei care achiziţionează de minimum 50 de lei au posibilitatea să câştige produse DIY sau alte cadouri.

În România, Praktiker are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinarit şi materiale de amenajări; produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.