Office Shoes premiază utilizatorii Facebook și Instagram Office Shoes premiază utilizatorii Facebook și Instagram
Office Shoes, lanțul internațional de retail prezent în nouă țări din Europa în peste 150 de locații, celebrează vacanța de vară în online! Cu... Office Shoes premiază utilizatorii Facebook și Instagram

Office Shoes, lanțul internațional de retail prezent în nouă țări din Europa în peste 150 de locații, celebrează vacanța de vară în online! Cu o gamă variată de produse, printre care se pot numără branduri precum Converse, New Balance, Lacoste, Tommy Hilfiger, Vans și multe altele, Office Shoes dă startul pozelor din vacanță, publicate pe Facebook sau Instagram.

Concursul se desfășoară în perioada 1 iulie – 1 august și va avea ca premii perechi de încălțăminte ale magazinului, aparținând brandurilor Vans, Lacoste, Skechers, Converse sau New Balance. Este perioada concediilor și a distracției, astfel că Office Shoes pune la încercare imaginația și creativitatea participanților, provocându-i să publice cele mai inedite clipe în care se distrează în zilele de concediu și își pun în valoare pereche preferată de încălțăminte. Astfel, fie că este vorba de un moment distractiv și amuzant sau pur și simplu, ieșit din comun, imortalizarea acestuia și împărtășirea lui reprezintă șansa înscrierii în concurs.

Concursul se desfășoară pe Facebook și Instagram. Pentru înscrierea pe Facebook, participanții vor transmite un mail la adresa holiday@officeshoes.ro, care să conțină o imagine cu ei alături de o pereche de încălțăminte Office Shoes, precum și link-ul profilului de Facebook. Office Shoes va publica imaginea în albumul dedicat acestui concurs și va eticheta autorul.

Pentru Instagram, imaginea trebuie încărcată direct în aplicație și să conțină hashtag-urile #OfficeShoesRomania și #WeLoveShoes. Concursul se încheie la începutul lunii august, iar tragerea la sorți și anunțarea câștigătorului vor avea loc în prima săptămână a lunii respective. Vor fi aleși trei câștigători înscriși prin Facebook și unul prin Instagram, iar aceștia vor avea ocazia să își aleagă produsul preferat din brandurile selectate Office Shoes.

Numele norocoșilor vor fi afișate pe pagina de Facebook a magazinului, dar aceștia vor fi contactați și individual, astfel: cei înscriși pentru Facebook vor primi mail pe adresa de pe care au trimis fotografia, iar cei de pe Instagram vor primi mesaj privat pe profilul de pe care au încărcat imaginea. Toate detaliile și regulamentul complet al concursului sunt disponibile pe site-ul Office Shoes.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.