Caravana preselecțiilor MasterChef ajunge pe 9 iulie în Cluj! Caravana preselecțiilor MasterChef ajunge pe 9 iulie în Cluj!
Sâmbătă, pasionații de gătit din zona Moldovei și-au dat întâlnire în Iași. Aici, aspiranții pentru un loc în bucătăria MasterChef au venit cu preparate... Caravana preselecțiilor MasterChef ajunge pe 9 iulie în Cluj!

Sâmbătă, pasionații de gătit din zona Moldovei și-au dat întâlnire în Iași. Aici, aspiranții pentru un loc în bucătăria MasterChef au venit cu preparate care au impresionat prin plating, gust, dar mai ales prin creativitate!

Concurenții au venit cu main course-uri rafinate, opere culinare realizate cu respect pentru ingrediente. De la preselecțiile din Iași nu au lipsit preparatele dulci, care au impresionat prin ingrediente variate precum petale de flori, siropuri de trandafir sau pere confiate.

„Experiența MasterChef este un cumul de emoții trăite într-o perioadă scurtă de timp. Ocazia de a lucra cu o echipă de profesioniști mi-a trezit emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Numai participând la acest show culinar veți avea parte de sentimente unice!”, a declarat Ramon Chiriceanu, fost concurent MasterChef prezent la Iași.

Caravana MasterChef ajunge la Cluj, pe 9 iulie! Sâmbătă, de la 09:00 dimineața, toți cei pasionați de gătit sunt așteptați la hotel Golden Tulip Ana Dome cu un preparat care le poate asigura un loc în competiția MasterChef!

După Cluj, vine rândul Banatului! Pentru cei din Timișoara și împrejurimi, caravana MasterChef se oprește la Hotel Continental, pe data de 16 iulie. Pretendenții la un loc în cel mai urmărit cooking show din România vor avea șansa unică de a-și modifica parcursul culinar: de la hobby, la desăvârșire și excelență gastronomică.

Caravana se va opri în București, pe 30 și 31 iulie, la Hotel Ibis Gara de Nord, unde toți cei pentru care bucătăria reprezintă pasiune, un stil de viață sau pur și simplu o necesitate, vor avea șansa de a-și prezenta preparatele și a demonstra că merită un șorț MasterChef!

Înscrierile pentru preselecții continuă pe pe site-ul masterchef.protv.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.