Summer trends by Diane Marie: încălțăminte cool pentru o vară toridă Summer trends by Diane Marie: încălțăminte cool pentru o vară toridă
Vara ne inspiră la călătorii, relaxare, visare, dar și la aventură, seri vibrante și petreceri ce țin până la răsărit. Dar pentru ca aceste... Summer trends by Diane Marie: încălțăminte cool pentru o vară toridă

Vara ne inspiră la călătorii, relaxare, visare, dar și la aventură, seri vibrante și petreceri ce țin până la răsărit. Dar pentru ca aceste momente să fie unice și memorabile, indiferent că se petrec pe malul mării, la munte sau în verva urbană, ai nevoie de un look potrivit. Fie unul răcoritor, pentru zilele de vară fierbinți, fie unul indrăzneț, pentru serile și noptile de vară intense.

Într-o zi călduroasă de vară, o pereche lejeră de sandale cu talpă joasă îți mângâie tălpile. Așadar, sandalele joase nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba de vară şi cu atât mai mult din bagajul tău de vacanţă.

De asemenea, sandalele cu talpă ortopedică albă din piele naturală în diferite culori sunt uşor de asortat şi potrivite pentru ţinute colorate.

Diane Marie Summer

O pereche de balerini sunt extra lejeri și sunt ideali pentru orice vreme. În plus, sunt super comozi și te pot însoți în plimbările tale lungi în care descoperi cu entuziasm locuri și oameni noi.

Fie că ieşi la o plimbare în parc, la o terasă cu prietenii sau la o sesiune de shopping, o pereche comodă de pantofi Oxford sunt alegeri inspirate pe timpul verii.

Arta pantofilor de poveste: incursiune în lumea Dianei Nedea, fondatoarea Diane Marie Studio

La lăsarea nopții poți alege sandale cu toc sau pantofi stiletto pentru un plus de senzualitate și feminitate. Briza mării, sunetul valurilor, bronzul proaspăt, pielea catifelată, buna dispoziție și aerul de vacanță, însoțite de look-ul potrivit sunt ingredientele unei veri magice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.