New Trends: Cu Vector Watch îți poți crea propria față de ceas New Trends: Cu Vector Watch îți poți crea propria față de ceas
Ceasul inteligent Vector Watch, pionier al industriei de wearables pentru autonomia bateriei de 30 de zile, oferă de astăzi posibilitatea utilizatorilor săi de a... New Trends: Cu Vector Watch îți poți crea propria față de ceas

Ceasul inteligent Vector Watch, pionier al industriei de wearables pentru autonomia bateriei de 30 de zile, oferă de astăzi posibilitatea utilizatorilor săi de a își realiza propria față de ceas, ridicând personalizarea unui dispozitiv inteligent la un nou nivel de performanță.

Astfel, prin accesarea platformei developer.vectorwatch.com/platform se pot crea fețe noi, adaptate stilului fiecărui posesor de ceas.

Procesul este extrem de simplu și rapid, prin completarea unor informații punctale în categorii predefinite, nefiind nevoie de cunoștințe de design sau programare. Fețele pot fi publicate și în magazinul virtual Vector Watch, fiind accesibile în mod gratuit de oriunde în lume.

„În fiecare lună, putem spune că lansăm un nou produs mulțumită funcționalităților complexe introduse în cadrul platformei. Trecem printr-un ritm alert de dezvoltare, iar posibilitatea realizării propriilor fețe de ceas este doar primul pas pe care îl facem în personalizarea completă a oricărui dispozitiv. Fiecare utilizator are propriile nevoi, iar Vector prin tehnologia pe care o oferă permite ca ceasul să răspundă exact acelor dorințe.” menționează Andrei Pitiș, Fondator & CTO Vector.

În prezent, în magazinul virtual Vector Watch se găsesc peste 70 de fețe și aplicații. Printre cele mai noi se numără stream-uri cu informații în timp real despre meciurile din Campanionatul European de fotbal, indice pentru măsurarea razelor untraviolete (UV) sau aplicații pentru realizarea de fotografii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.