„Bun la Drum de Vară” a pornit cu Nicoleta Nucă! „Bun la Drum de Vară” a pornit cu Nicoleta Nucă!
O dimineaţă de sărbătoare se recunoaşte de la prima oră când în studio ai oaspeţi de seamă, cum ar fi Nicoleta Nucă, şi dai... „Bun la Drum de Vară” a pornit cu Nicoleta Nucă!

O dimineaţă de sărbătoare se recunoaşte de la prima oră când în studio ai oaspeţi de seamă, cum ar fi Nicoleta Nucă, şi dai premii tocmai bune pentru tot românul.

Şi matinalii „Prima Ediţie”, de la DigiFM au avut parte de o dimineaţă de sărbătoare, în special pentru că astăzi au pornit „Bun la Drum de Vară”, campania care aduce Puterea radioului direct pentru şi printre români.

Bogdan Miu şi Cătălin Striblea au bucurat o româncă din Buzău care-şi dorea să ajungă la Cluj şi pentru restul participanţilor au păstrat şansa unui weekend de vis pe care îl vor extrage în fiecare vineri. Totul alături de invitată lor de seamă, Nicoleta Nucă.

 Îţi aducem aminte că „Bun la drum de vara” îşi propune să facă drumurile mai uşoare şi weekend-urile mai frumoase.

Începând de astăzi, în fiecare dimineată, de luni, pană vineri, „Prima ediţie”, matinalul cu Bogdan Miu şi Cătălin Striblea de la DigiFM, pregăteste pentru ascultători sute de bilete de autocar, pe rută Memento Bus (http://mementobus.com/ ) şi, în plus, la final de săptămană, în fiecare vineri, câte un super weekend în ţara noastră minunată!

Ascultă cu atenţie matinalul DigiFM, prinde momentul concursului şi la semnalul realizatorilor dă repede SMS la 0774 600 600 cu textul „Ascult DigiFM”. SMS-ul nr. 50 căştigă un bilet dublu de autocar, oriunde în ţară (de pe rută Memento Bus). Neapărat să răspunzi la telefon când te sunăm, că să te declarăm căştigător în direct.

Pentru cei care participă cu SMS-ul corect, dar nu căştigă premiul zilnic, nu-i nimic. Simpla înscriere le aduce o sansă la super premiul săptămanii. Pe toată perioadă campaniei, în fiecare vineri dimineaţă, după momentul concursului extragem castigătorii weekend-ului de vis al săptămanii- pentru două persoane, în România.

Poţi ajunge pe litoralul românesc, sau la Băile Herculane, poate pe Valea Prahovei, în Poiană Braşov sau în Deltă Dunării.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.