Andreea Mantea, la vanatoare Andreea Mantea, la vanatoare
Ca sa completeze zestrea miresei, Andreea Mantea a alergat o ora dupa un ied sub privirile amuzate ale satenilor Andreea Mantea si Bursucu se... Andreea Mantea, la vanatoare

Ca sa completeze zestrea miresei, Andreea Mantea a alergat o ora dupa un ied sub privirile amuzate ale satenilor

Andreea Mantea si Bursucu se pregatesc cu pasi repezi de debutul emisiunii “Se striga darul”, ce se va difuza din 26 iunie, in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D! Aflati in Tara Oasului, cei doi prezentatori umbla in lung si-n latul localitatii de bastina a mirilor pentru a umple cufarul cu zestre pentru acestia.

Plina de zel, Andreea Mantea nu s-a dat in laturi nici cand a fost nevoita sa alerge timp de o ora dupa un ied, pe dealuri.

„Aflata la filmarile pentru emisiune in Tara Oasului, in drumul meu pentru a umple cufarul cu zestre, am primit un ied. Cu siguranta va ganditi ca a-l lua a fost floare la ureche, dar proprietarul iedului a fost de acord sa mi-l dea pentru lada de zestre a miresei cu o singura conditie: sa il prind singura cu mainile mele. Lucru pe care l-am si facut, dar dupa o ora de alergat dupa <Vasilica> pe dealuri”, a povestit Andreea Mantea.

Nu ratati premiera emisiunii „Se striga darul!”, duminica, 26 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.