Noua unealtă pentru bărbaţi: NIVEA MEN Active Clean Şampon Noua unealtă pentru bărbaţi: NIVEA MEN Active Clean Şampon
Bărbaţii adevărați nu se tem de provocări, oricât ar fi de dificile și de ce să nu o recunoaștem, nu tocmai curate. Ei au... Noua unealtă pentru bărbaţi: NIVEA MEN Active Clean Şampon

Bărbaţii adevărați nu se tem de provocări, oricât ar fi de dificile și de ce să nu o recunoaștem, nu tocmai curate.

Ei au uneltele potrivite pentru a face faţă oricărei situații, iar când treaba devine murdară, NIVEA MEN le vine în ajutor cu o soluţie extrem de eficientă: cărbunele activ.

NIVEA MEN lansează cea mai recentă inovaţie: NIVEA MEN Active Clean, primul şampon care conţine cărbune activ, ingredient ce atrage murdăria ca un magnet.

Gama Sampoane NIVEA MENNoul şampon Active Clean de la NIVEA MEN  conţine o formulă inovatoare cu extract  de cărbune activ ce elimină impurităţile şi oferă o îngrijire eficientă, fără să irite scalpul. Recunoscut pentru puterea de curăţare şi purificare, cărbunele activ nu este utilizat doar în gospodărie sau în domeniul medical, ci a devenit ingredientul vedetă al noului şampon NIVEA MEN Active Clean.

Preţ recomandat: 12.28 Lei, 250 ml; 17.41 Lei, 400 ml

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.