Leisure Plus, noul pachet de servicii destinat clienților Ryanair Leisure Plus, noul pachet de servicii destinat clienților Ryanair
Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil la noveș european, a lansat începând cu data de... Leisure Plus, noul pachet de servicii destinat clienților Ryanair

Operatorul de transport aerian low cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii de profil la noveș european, a lansat începând cu data de 16 iunie noul tarif Leisure Plus.

Compania irlanndeză le oferă, astfel, clienților un pachet de servicii extra de călătorie, la preț redus, și care include îmbarcarea prioritară, loc alocat și un bagaj de cală de 20kg, de la doar 51.99 euro.

 Ryanair a lansat și varianta îmbunătățită a serviciului Business Plus care aduce o flexibilitate extinsă la 2 zile anterioare și/sau ulterioare de schimbare a zborului față de biletul inițial, chiar și în ziua călătoriei.

RYANAIR LAUNCHES NEW LEISURE PLUS FARE & IMPROVED BUSINESS PLUS OFFERINGDe astăzi clienții Ryanair au la dispoziție 3 categorii diverse de tarife:

Ryanair Regular:

 • Cele mai mici tarife garantate
 • Gratis la bord un bagaj de 10kg & al 2-lea bagaj mai mic
 • Gratis alocarea unui loc aleatoriu

Leisure Plus:

 • Îmbarcare prioritară
 • Loc alocat
 • Bagaj de cală de 20kg

Business Plus:

 • Fast-Track de securitate
 • Îmbarcare prioritară
 • Loc premium alocat
 • +2/-2 zile flexibilitate la schimbarea biletului (chiar și în ziua zborului)
 • Ghișeu Business Plus dedicat la aeroport
 • Check-in gratuit la aeroport

Noile servicii fac parte din lista ultimelor îmbunătățiri asumate în cadrul celui de-al 3-lea an al programului “Always Getting Better”, și care mai includ noi opțiuni digitale, noi interioare ale aeronavelor, mai multe rute noi și tarife mai mici.

“Lansarea Leisure Plus va oferi călătorilor de plăcere, a împătimiților de vacanță și celor de city-break-uri, un set special de facilități extra de călătorie, la preț redus, și care include îmbarcarea prioritară, bagaj de cală de 20kg și un loc alocat, la tarife care pornesc de la doar 51.99 euro. Luând în considerare răspunsurile clienților, Leisure Plus a fost conceput special pentru călătorii de plăcere, oferindu-le famiilor și prietenilor avantajul de a fi primii la îmbarcare, de a sta împreună și de a-și transporta toate lucrurile de care au nevoie, toate în timp ce aceștia se bucură deja de popularele tarife mici ale Ryanair, zborurile la timp, două bagaje gratuite la bord și un serviciu clienți AGB îmbunătățit. Mai mult, am îmbunătățit oferta serviciului nostru de succes Business Plus, mărind flexibilitatea biletelor de la 1 la 2 zile anterioare și/sau ulterioare zilei originale de călătorie, permințând modificări chiar și în ziua zborului, toate pentru a oferi un serviciu și mai complet afacerilor de orice mărime. Peste 25% din clienții Ryanair călătoresc în scop de afaceri, cu economii de bani și timp, în timp ce beneficiază de punctualitatea noastră lider în industrie, cea mai mare rețea de rute din Europa, cu și mai multe orașe importante de business conectate, zboruri extra și orar îmbunătățit, respectiv număr dublu de aeroporturi cu fast-track”, spune Kenny Jacobs, Ryanair.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.