Wizz Air îi duce pe clujeni în orașul în care s-a născut Picasso Wizz Air îi duce pe clujeni în orașul în care s-a născut Picasso
Transportatorul aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mai transportator aerian... Wizz Air îi duce pe clujeni în orașul în care s-a născut Picasso

Transportatorul aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mai transportator aerian din România după numărul de locuri, lansează o nouă rută din Cluj-Napoca.

Astfel, începând cu data de 2 august, compania va opera curse către Malaga. Ruta va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu tarife pornind de la 129 de lei pe segment.

Situat în sudul Spaniei, oraşul Malaga este o destinație culturală și recreativă ideală. Aici s-a născut celebrul pictor modern Pablo Picasso, iar turiştii se bucură de soare tot timpul anului.

Wizz are în prezent la baza sa din Cluj 200 de piloţi şi echipaj de cabină, precum şi patru aeronave, cea de-a cincea urmând să se alăture flotei în luna iulie. Prin operaţiunile sale din Cluj – compania transportă pe an un milion de pasageri.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA:

Destinaţia Zilele de operare Data de începere Tarife de la*
Malaga marţi, sâmbătă 2 august RON 129

Odată cu introducerea noii destinații, compania va oferi din Cluj-Napoca 29 de rute spre 13 ţări, inclusiv 7 noi destinaţii adăugate de la începutul acestui an spre München Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum şi ruta internă spre Bucureşti.

“Suntem încantaţi să anunţăm o astfel de destinație atractivă cu plecare din Cluj-Napoca. Noua rută spre Malaga nu numai că va consolida poziția de lider a WIZZ în România, dar extinde, de asemenea, ceea ce este deja cea mai bună alegere a destinațiilor de vacanță populare pentru pasagerii noștri din Transilvania. Suntem siguri că noul serviciu va fi bine primit de români, care se pot bucura acum de această destinaţie pe întreg parcursul anului, la costuri reduse și servicii excepționale la bordul aeronavelor Wizz”, spune Tamara Vallois, Head Communications Wizz Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.