Rona Hartner: „Gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona” Rona Hartner: „Gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona”
Rona Hartner a luptat pentru a castiga, la emisiunea “Roata Norocului”, cat mai multe premii pentru un baietel care s-a nascut intr-o familie saraca,... Rona Hartner: „Gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona”

Rona Hartner a luptat pentru a castiga, la emisiunea “Roata Norocului”, cat mai multe premii pentru un baietel care s-a nascut intr-o familie saraca, la marginea Bucurestiului. Recent, a fost acasa la acesta, impreuna cu Ana-Maria Barnoschi si Bursucu (n.r. prezentatorii „Roata Norocului”, pentru a-i duce obiectele castigate.

Artista a fost profund impresionata de micutul care a primit-o cu bucurie si curiozitate.

Mario Gabriel (in varsta de sapte ani) locuieste impreuna cu inca un frate si doua surori si parintii acestora intr-o locuinta improvizata, minuscula. Insa nici macar aceasta  nu le apartine, iar conditiile in care traiesc greu de imaginat: nu exista lumina naturala in casa, nu exista apa curenta si nici macar o soba pentru a se incalzi pe timp de iarna.

Mario Gabriel face fata acestor conditii potrivnice si lupta pentru a avea o viata mai buna: are note foarte bune la scoala si este printre cei mai seriosi elevi ai Scolii Sociale de Fotbal Real Madrid. Cand a aflat ca va primi un laptop, un telefon si aparatura electrocasnica, i-au dat lacrimile de bucurie.

“M-a impresionat timiditatea si retinerea acestor copii care nici nu isi imagineaza ca viata le poate oferi mai mult, ca merita sa traiasca intr-o casa in conditii decente. Sunt niste copii educati, bine crescuti. Mie mi se pare un minimum pe care trebuie sa il faca un artist: sa mearga in proximitatea oamenilor, sa ii simta, sa ii ajute. Eu o iau pe fiica mea la actiuni umanitare de cand era in carucior. Ajutam cersetorii din Montmartre. Imi zice deseori: <Mama, uite, lui Jungly –unul dintre cersetorii din zona – ii este frig. I-ar prinde bine o ciorba calda! Iar eu gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona”, a declarat Rona Harter, mama unei fetite in varsta de opt ani, Sumalya.

rona hartner (1)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.