Gusto Dominium, 200.000 de euro investiți într-un restaurant în Plaza România Gusto Dominium, 200.000 de euro investiți într-un restaurant în Plaza România
Gusto Dominium, unul dintre lanțurile de restaurante de origine poloneză din România, își continuă expansiunea pe plan local și inaugurează, luna aceasta, un nou... Gusto Dominium, 200.000 de euro investiți într-un restaurant în Plaza România

Gusto Dominium, unul dintre lanțurile de restaurante de origine poloneză din România, își continuă expansiunea pe plan local și inaugurează, luna aceasta, un nou spațiu în urma unei investiții de circa 200.000 euro. 

Noul restaurant, amplasat în incinta centrului comercial Plaza România, va fi deschis oficial începând din 3 iunie și se întinde pe o suprafață de circa 200 mp. Compania estimează un trafic zilnic de circa 300 persoane și mizează pe loializarea clienților în ceea ce privește meniul de prânz.

“Motivul pentru care am decis să ne extindem în această zonă este buna poziționare a centrului comercial, care ne permite atât atingerea unui nou segment de clienți, precum și o mai bună acoperire în partea de vest a Capitalei”, a declarat Lukasz Kuzniar, Director de Dezvoltare al Gusto Dominium România.

Potrivit reprezentantului companiei, pe termen scurt, noul restaurant va aduce o creștere de 10% pe segmentul meniurilor de prânz, urmând ca până la finalul anului să cunoască o creștere treptată și pe alte segmente.

„Suntem foarte încrezători în alegerea făcută și credem că numărul de clienți va putea ajunge la circa 500 persoane zilnic în perioada de vară, datorită posibilității de a servi masa pe terasa de care dispune noua locație”, a completat Lukasz Kuzniar.

Gusto Dominium - Plaza Romania (3)Referitor la preparatele care vor înregistra cele mai multe comenzi, reprezentantul companiei afirmă că, asemenea situației din alte restaurante, bucureștenii vor miza în continuare pe produse ce conțin carne, precum pizza Dominium, puiul Alfredo și pastele, acestea situându-se în topul preferințelor lor.

În ceea ce privește planurile de viitor, compania analizează și alte zone din Capitală, dorind să adauge în portofoliu încă un restaurant până la finalul acestui an. De asemenea, în planul de expansiune pe termen lung sunt luate în considerare și alte orașe din țară, precum Brașov sau Cluj.

Gusto Dominium este una dintre reţelele de restaurante cu tradiţie pe piaţa locală, prima locaţie fiind inaugurată în 2007. Reţeaua cuprinde, în acest moment, 8 locaţii în AFI Palace Cotroceni, Militari Shopping Center, Mega Mall, Obor, Titan, Piaţa Unirii, Plaza România și  AFI Palace Ploieşti, şi pune la dispoziţia clienţilor peste 60 de preparte de pizzerie, bucătărie internaţională, desert şi o gamă largă de băuturi.

Compania este parte a grupului Gusto Dominium din Polonia, business ce a fost înfiinţat în 1993 şi deţine 70 de restaurante pe piaţa poloneză. Grupul a raportat anul trecut afaceri de 16,4 milioane de euro, din care 2 milioane de euro au fost realizate în România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.