1 iunie se sărbătoreşte la Hornbach cu ateliere creative pentru copii 1 iunie se sărbătoreşte la Hornbach cu ateliere creative pentru copii
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, le pune la dispoziție celor mici... 1 iunie se sărbătoreşte la Hornbach cu ateliere creative pentru copii

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, le pune la dispoziție celor mici o întreagă suită de instrumente cu ajutorul cărora pot construi obiecte creative, în cadrul unor ateliere găzduite  sâmbătă, 4 iunie, în magazinele sale din Bucureşti, Brașov, Timişoara și Sibiu.

”În fiecare an, ne propunem să sărbătorim într-o manieră inedită Ziua Copilului în magazinele noastre, încurajându-i pe cei mici să construiască obiecte într-o atmosferă colorată, plină de inspirație la tot pasul. Am observat de-a lungul timpului că aceste ateliere le trezesc copiilor interesul pentru meșterit”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, Ziua Copilului a devenit o tradiție la Hornbach, fiind programate și anul acesta activități educative și distractive, legate de bricolaj, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 4 iunie. Evenimentele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani şi sunt gratuite.

Practic, în fiecare magazin va avea loc, în intervalul orar 10 – 12, un atelier în care copiii vor învăţa să decoreze şi să personalizeze o puşculiţă sub formă de căsuţă, sub îndrumarea coordonatorilor dedicaţi, participarea fiind pe bază de înscriere. După amiază, în intervalul orar 12 – 17, vor avea loc activităţi libere, în care copiii vor desena şi picta planşe cu personaje îndrăgite. Pentru aceste activităţi nu este necesară înscrierea prealabilă.

La sfârșitul atelierelor, copiii vor primi câte o diplomă de meșter priceput, o cutie cu creioane cerate personalizată cu logo-ul Hornbach și un card cadou în valoare de 40 lei, pentru ca aceștia să își poată alege din magazin obiecte cu care să își echipeze propriul lor atelier de bricolaj de acasă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.