SevenSins prezintă o nouă linie de lenjerie intimă SevenSins prezintă o nouă linie de lenjerie intimă
SevenSins.ro prezintă o nouă linie de lenjerie intimă, croită în linii clasice și cu o atitudine elegantă. Adresate tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc... SevenSins prezintă o nouă linie de lenjerie intimă

SevenSins.ro prezintă o nouă linie de lenjerie intimă, croită în linii clasice și cu o atitudine elegantă. Adresate tuturor doamnelor și domnișoarelor care doresc ca în această vară să radieze încredere în sine, noile piese de lenjerie intima sunt senzuale și pline de rafinament.

Noile piese de lenjerie intimă îmbină confortul unei piese de lenjerie clasică cu accente delicate și senzuale, care te fac să te simți seducătoare în fiecare moment. Texturile fine folosite dau un aer distins pieselor și le transformă în obiecte care reflectă întru totul delicatețea, dar și latura seducătoare a femeilor care le poartă.

Sutienele fermecătoare, un secret al încrederii de zi cu zi

Sutienele propuse în noua linie de lenjerie intimă de pe SevenSins.ro sunt elegante și discrete, dar asigură un plus de încredere indiferent de momentul sau ocazia la care sunt purtate.

Fie că este preferat un model de sutien push up, corset, full–cup sau demi–cup, balconette sau bralette, doamnele și domnișoarele vor găsi în noua linie de lenjerie intima SevenSins.ro opțiunea care va asigura atât confort, cât și o atitudine încrezătoare.

SevenSinsRo_sutien-kinga-pu-357-103850

Seturi de lenjerie intimă rafinate, cu un aer delicat

Noua linie de lenjerie intimă disponibilă pe SevenSins.ro păstrează liniile feminine și irezisitibile care pun în valoare feminitatea. Este însă creat un echilibru între designul pieselor de lenjerie intimă clasică și texturile prețioase așezate pe croieli seducătoare.

Dantela, satinul, mătasea și voalul sunt materialele care se îmbină și creează piese de lenjerie intimă cu aer irezistibil. Liniile armonioase pun în valoare orice tip de siluetă, iar eleganța colecției este surprinsă în toate piesele.

Nuanțe exuberante pentru o vară plină de culoare

Nuanțele puternice, electrice, se alătură negrului și combinațiilor cu aer de budoir, cu dantela fină și detalii delicate. Noile piese de lenjerie intimă SevenSins.ro au un aer misterios, dar păstrează și o atitudine suavă și romantică.

Roșul electric, verdele marin, fuchsia, violetul saturat sunt nuanțele care dau tonul pieselor de lenjerie intimă în această vară. Contrastul dintre culorile îndrăznețe și croielile cuminți creează un aer incitant și transformă fiecare piesă într-o alegere ideală pentru acest sezon.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.