PlayStation 4, peste 40 de mil. unități vândute la nivel mondial PlayStation 4, peste 40 de mil. unități vândute la nivel mondial
Sony Interactive Entertainment (SIE) a vândut 40 de milioane de unități PlayStation4 (PS4) până în 22 mai 2016, demonstrând în continuare că este cea... PlayStation 4, peste 40 de mil. unități vândute la nivel mondial

Sony Interactive Entertainment (SIE) a vândut 40 de milioane de unități PlayStation4 (PS4) până în 22 mai 2016, demonstrând în continuare că este cea mai vândută consolă de la PlayStation de până acum.

De asemenea, vânzările de software PS4 dezvoltat de terți și editori precum și de SIE Worldwide Studios (SIE WWS) se mențin la un nivel puternic, cu mai mult de 270,9 milioane de exemplare vândute până pe 22 mai 2016, atât în magazine cât și în format digital, pe PlayStation Store.

“Ne vom strădui să oferim o experiență de gaming și mai bună pentru clienții noștri prin extinderea platformei PS4 până la sfârșitul anului fiscal, cu  o serie de unică de jocuri, alături de noul sistem de realitate virtuală, PlayStation VR și noile caracteristici și servicii inovatoare de rețea”, a spus Andrew House, președinte și CEO Sony Interactive Entertainment.

În privința jocurilor, mult-așteptatul titlu Uncharted 4: A Thief’s End (SIE WWS), a fost lansat pe data de 10 mai și a înregistrat vânzări record la nivel mondial de peste 2,7 milioane de unități în doar o săptămână.

Portofoliul PS4 va continua să se extindă cu colecția de jocuri, care include Final Fantasy XV (Square Enix), Mass Efect Andromeda (Electronic Arts), Tekken 7 (Bandai Namco), Gran Turismo SPORT, Horizon Zero Dawn și The Last Guardian (SIE WWS). De asemenea, comunitatea de dezvoltatori independenți va continua să ofere o varietate de jocuri inovatoare pentru PS4, printre care se numără  Boundless (Wonderstruck), Hellblade (Ninja Theory) și Pyre (Supergiant Games).

Sistemul PS4 este disponibil în prezent în 124 de țări din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.