Happy Tour / FCM Travel Solutions, desemnată ”Cea mai bună agenție de turism”, la TopHotel Awards Happy Tour / FCM Travel Solutions, desemnată ”Cea mai bună agenție de turism”, la TopHotel Awards
Happy Tour/ FCM Travel Solutions este cea mai bună agenţie de turism a anului, potrivit TopHotel Awards, care a decernat, recent, premiile industriei turismului şi... Happy Tour / FCM Travel Solutions, desemnată ”Cea mai bună agenție de turism”, la TopHotel Awards

Happy Tour/ FCM Travel Solutions este cea mai bună agenţie de turism a anului, potrivit TopHotel Awards, care a decernat, recent, premiile industriei turismului şi ospitalităţii. Evenimentul, ajuns la a IX-a ediție, premiază anual agenţii de turism, hoteluri, restaurante şi specialişti din industrie, pe baza propunerilor făcute de public. 

„Premiul este o recunoaştere a serviciilor oferite turiştilor noştri, ne onoreză şi ne obligă să fim mereu la înălţimea aşteptărilor lor, să venim de fiecare dată în întâmpinarea dorințelor și nevoilor lor. Toate aceste realizări și recunoașteri nu numai că ne bucură foarte mult, dar ne și motivează să fim cei mai buni în tot ceea ce facem”, declară Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour/FCM Travel Solutions.

De-a lungul ultimilor ani, Happy Tour a făcut o tradiție din a câștiga cele mai importante premii din industria turismului, datorită profesionalismului și seriozității cu care s-a impus în industria turismului.

În ultimele luni, Happy Tour a primit următoarele premii: „Cea mai bună agenție de turism”, acordat de TopHotel Awards 2016, „Cea mai bună agenție de turism in 2015”, acordat de către Qatar Airways, „Cea mai bună agenție de business travel”, acordat de Air Berlin, „Agenția cu cele mai bune vânzări în 2015”, premiu acordat de către Hahn Air, dar și premiul „Outstanding Achievement” acordat de FCM Travel Solutions la nivel european.

Evenimentul TopHotel Awards, desfăşutat în fiecare an la inceputul verii, oferă o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în industria turismului prin eforturi, inovație și angajament de lungă durată, într-un context economic mai dificil uneori.

Happy Tour/ FCM Travel Solutions, recunoscută în ultimii ani ca liderul companiilor de călătorii din România, este deţinută de fondul de investiţii GED Capital si parte din Happy Tour Group – cel mai mare jucător de pe piața de turism din România, cu o rețea de 83 de agenții proprii și asociate, numărând 94 de puncte de vânzare, în 52 de orașe din România, Turcia, Bulgaria și Republica Moldova.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.