Broderia, detaliul must-have al acestei veri Broderia, detaliul must-have al acestei veri
In aceasta vara, lasa-te inspirata de trendul folcloric care isi pune amprenta asupra modei si mizeaza pe piese vestimentare ornate cu broderii delicate cu... Broderia, detaliul must-have al acestei veri

In aceasta vara, lasa-te inspirata de trendul folcloric care isi pune amprenta asupra modei si mizeaza pe piese vestimentare ornate cu broderii delicate cu motive florale. Rochii, fuste, bluze si jachete, toate piesele din colectia Mathilde aduc un omagiu artei traditionale, conferind un look imposibil de trecut cu vederea.

Rochiile feminine sunt decorate cu detalii florale brodate manual, transpuse in imprimeuri bogate, precum galben mustar, kaki, turcoaz si rosu. Negrul completeaza stilul clasic si este evidentiat de broderiile florale colorate.

Topurile cu croi stil peplum, taieturi complexe si croieli inovatoare sunt completate armonios de detaliile folclorice. Designerii Mathilde au acordat o atentie deosebita detaliilor, punand pasiune in crearea fiecarei piese.

O jacheta decorata cu motive traditionale este piesa statement din garderoba oricarei femei. Completeaza cu succes o tinuta de zi sau seara, pentru birou sau o iesire in oras. Versatilitatea de care da dovada o face potirivta pentru orice tip de piesa, fie ca vorbim de rochii, fuste sau pantaloni. In ccea ce priveste combinatiile cromatice posibile, acestea sunt nelimitate, putand fi adaptata atat unei tinute all black, cat si uneia colorate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.