Beauty Trends: cum să ai un păr de 10 ori mai puternic? Beauty Trends: cum să ai un păr de 10 ori mai puternic?
Una din trei femei se confruntă cu problema părului uscat și fragil, problemă apărută în special din cauza spălării frecvente și neadecvate, a utilizării... Beauty Trends: cum să ai un păr de 10 ori mai puternic?

Una din trei femei se confruntă cu problema părului uscat și fragil, problemă apărută în special din cauza spălării frecvente și neadecvate, a utilizării feonului, a plăcii sau ondulatorului și a altor acțiuni prin care părul pierde din proteinele de keratină, responsabile de rezistența și frumusețea sa. Pentru evitarea unor astfel de probleme și pentru a-l păstra puternic și frumos, părul are nevoie de atenție specială.

Noua gamă SYOSS CERAMIDE COMPLEX îi oferă fibrei capilare exact îngrijirea de care are nevoie, printr-o formulă pe bază de ceramide și keratină, care face părul de 10 ori mai puternic (Fortifică intens fibra capilară).

De asemenea, noua formulă ajută părul fragil și atunci când vine vorba de styling. Gama de styling Ceramide Complex cu efect anti-rupere întărește părul și contribuie la menținerea coafurii până la 48 de ore.

Fiecare femeie merită un păr frumos și sănătos, dar utilizarea repetată a uscătorului sau a plăcii de păr poate deteriora părul, care devine fragil și fără vlagă.

GrupajSYOSS_RO_Ceramide_Complex_042016Tocmai de aceea noul SYOSS CERAMIDE COMPLEX întărește fibra capilară de la rădăcină până la vârf prin complexul de keratină-ceramide. Acestea sunt lipide esențiale care fortifică firul de păr și împiedică uscarea și ruperea acestuia. Ceramidele sintetice au o concentrație mai mare decât cele naturale, proprii firului de păr, și îmbunătățesc instant rezistența și aspectul acestuia.

Șamponul, balsamul și tratamentul din noua gamă SYOSS CERAMIDE COMPLEX fortifică părul în moduri diferite.

GrupajSYOSS_RO_Ceramide_Complex_Styling_042016Când vine vorba de produse de styling, una din doua femei caută produse care au ca efect fortificarea  părului, iar SYOSS CERAMIDE COMPLEX este soluția ideală. Sistemul robust cu polimeri din fixativ și din spumă întărește părul, făcându-l cu până 100% mai puternic, oferind coafurii o rezistență de până la 48 de ore, chiar și atunci când este aceasta este expusă la agresiunea factorilor externi. Acum toată lumea poate avea un păr puternic și sănătos și un stil care durează!

Gama SYOSS CERAMIDE COMPLEX este deja disponibilă la raft, fiind formată din următoarele produse:

  • SYOSS CERAMIDE COMPLEX Șampon, 500 ml preț recomandat 17,59 lei şi 300m preț recomandat 11,89 lei

Regenerează firul de păr de la rădăcină până la vârf.

  • SYOSS CERAMIDE COMPLEX Balsam, 500 ml, preț recomandat 17,59 lei

Hrănește părul slăb și fragil. A se clăti.

  • SYOSS CERAMIDE COMPLEX Tratament intensiv fortifiant anti-rupere, 200 ml, preț recomandat 17,59 lei
  • SYOSS CERAMIDE COMPLEX Fixativ cu efect de fortificare a părului, 300 ml, preț recomandat 17,59 lei

Cu un complex cu keratină-ceramidă, oferă fixare puternică de până la 48 de ore. Ușor de periat.

  • SYOSS CERAMIDE COMPLEX Spumă cu efect de fortificare a părului, 250 ml, preț recomandat 17,59 lei

Complexul de keratină- ceramidă din compoziția sa are efect anti-rupere și oferă o fixare puternică de până la 48 de ore. Textura ușoară și nelipicioasă face părul ușor de periat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.