Numărul taxi-urilor de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, suplimentat Numărul taxi-urilor de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, suplimentat
Începând de miercuri,  25 mai 2016, ora 0.00,  pentru asigurarea unui număr suficient de taximetre la Aeroportul Henri Coandă, se deschide un nou flux... Numărul taxi-urilor de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, suplimentat

Începând de miercuri,  25 mai 2016, ora 0.00,  pentru asigurarea unui număr suficient de taximetre la Aeroportul Henri Coandă, se deschide un nou flux de preluare a pasagerilor de către autoturisme taxi. Acest flux este amplasat la parterul terminalului Sosiri.

Pe noul flux de preluare a pasagerilor aeroportului, au acces liber, în limita locurilor disponibile, toate taxiurile care percep tariful minim aprobat de autoritățile din București și Ilfov (1,39 lei/km).

Aceste taxiuri pot fi ocupate fără o comandă prealabilă.

Măsura prezentată este temporară și va fi aplicată până la atingerea numărului de 2.000 de taxiuri autorizate la aeroport (număr cu aproximativ 50% mai mare decât cel maxim de comenzi taxi, înregistrat într-o zi aglomerată). După autorizarea celor 2.000 de taxiuri, numai acestea vor mai avea acces pe fluxurile de preluare a pasagerilor de la aeroport. În acest moment, sunt autorizate 1.000 de autoturisme taxi, iar procedura de autorizare se derulează rapid și gratuit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.