Americanii de la Vonino au lansat 4 noi smartphone-uri pe segmentul budget Americanii de la Vonino au lansat 4 noi smartphone-uri pe segmentul budget
Vonino a prezentat la târgul de la Monaco MedPI patru noi modele de smartphone-uri: Zun X, Jax X, Xylo Q și Xylo X. Totodată,... Americanii de la Vonino au lansat 4 noi smartphone-uri pe segmentul budget

Vonino a prezentat la târgul de la Monaco MedPI patru noi modele de smartphone-uri: Zun X, Jax X, Xylo Q și Xylo X. Totodată, în cadrul evenimentului, au fost prezentate și ultimele gadget-uri lansate, precum KidsWatch B2, MusicPad H1 și PetSafe G1.

Gadgeturile sunt disponibile în România prin site-ul www.vonino.ro și parteneri, cu prețuri începând de la 199.9 Lei.

“Noile smartphone-uri din portofoliul Vonino asigură echilibrul perfect între mobilitatea și performanțele necesare consumatorilor de tehnologie mobilă și prețul accesibil, caracteristic produselor noastre, fără a face rabat de la calitate”, spune Vasile Răzvan, CEO – Vonino Corporation GmbH Germania.

Zun X – Modern. Performant. Fiabil.

Un smartphone performant, compatibil cu toate rețelele 4G din România, având compatibilitate 4G-Dual Mode, atât FDD (Orange, Vodafone, Telekom), cât și TDD (Digi), adaptat necesităților de zi cu zi ale consumatorului modern datorită celor mai noi tehnologii încorporate.

Pentru a asigura o experiență plăcută în utilizare și pentru a face față cu succes stilului activ de viață al utilizatorilor, Vonino Zun X are la bază procesorul Quad Core pe 64 biți Mediatek MT6753P care rulează la frecvențe de până la 1.0Ghz, 2GB memorie RAM de tip LPDDR3 la 800MHz și un procesor grafic ARM Mali-T720 pentru a asigura performanțe grafice bune în majoritatea jocurilor.

Beneficiind de un spațiu intern de stocare de 16GB ce poate fi extins cu un card microSD de până la 64 GB, ZUN X va asigura suportul de care aveți nevoie în fiecare zi, atât la job, cât și atunci când se află în mijlocul distracției sau sunteți fotograful petrecerii folosind camera foto principală de 8 megapixeli, cu blitz LED integrat, și multiple funcții de fotografiere pentru toate tipurile de ocazii.

Touchscreen-ul este protejat de Dragontrail Glass și Oncell Full-Lamination-Arc-2.5D, acoperind un ecran de tip IPS de 5 inch cu rezoluție HD 1280×720 de pixeli și tehnologie de îmbunătățire a imaginii Miravision.

Jax X – Modern. Inteligent. Fiabil.

Vonino Jax X este echipat cu un procesor Quad Core Mediatek MT6580 care rulează la frecvențe de până la 1.3Ghz, 1GB de memorie RAM de tip LPDDR3 și un spațiu intern de stocare de 8GB, extensibil cu ajutorul unui microSD de până la 32GB, ce oferă suficient spațiu pentru a stoca peste 1000 de piese mp3.

Jax X are conectivitate 3G HSPA+ Dual-Mode cu viteze de până la 42.2/5.76 Mbps.

Asemenea “fratelui” 4G, Zun X, touchscreen-ul este protejat de Dragontrail Glass si Oncell Full-Lamination-Arc-2.5D ce acoperă un ecran de tip IPS de 5 inch cu rezoluție HD 1280×720 de pixeli și tehnologie de îmbunătățire a imaginii Miravision.

La achiziție, utilizatorul primește, în mod gratuit, un Flip Case P-Cover (valoare produs cadou 99.89 lei TVA inclus).

Xylo X – Accesibil. Eficient. Echilibrat.

Smartphone-ul Vonino Xylo X impresionează de la prima vizionare prin liniile fluide de design, respectând stilul consacrat al seriei Xylo. Xylo X este echipat cu un procesor Mediatek MT6580 Cortex A7 cu frecvența de 1.3 – 1.5GHz, 1GB RAM și de un display IPS de 4 inch cu rezoluția de 800 x 480 pixeli.

Camera principală de 5 Mpx dotată cu stabilizator de imagine permite realizarea unor imagini clare și luminoase, iar cea secundară este una de 0.3 megapixeli care face față conferințelor Skype sau apelurilor video si selfie-urilor ocazionale.

Pentru a utiliza la maxim potențialul camerei principale de 5 megapixeli aceasta vă oferă un control detaliat asupra modului de fotografiere prin modurile speciale de expunere: HDR, Urmărire mișcare, Panorama sau MAV – modul de fotografiere din mai multe unghiuri (va surprinde 9 cadre ale unei persoane sau obiect, construind la final o imagine aproape tridimensională).

Xylo Q – Accesibil. Inteligent. Echilibrat.

Smartphone-ul Xylo Q este noul model entry-level Vonino, un model accesibil oricui prin prisma prețului, dar care oferă în continuare experiență plăcută în utilizare, unul dintre atuurile produselor Vonino și una dintre cele mai apreciate valori de către utilizatorii produselor brandului internațional.

Cu un procesor Mediatek MT6580 Cortex A7, un procesor Quad Core cu frecvența de 1.3 – 1.5 GHz și o memorie RAM de 512MB LP-DDR3, se asigură o experiență de browsing și multi-tasking adaptată nevoilor zilnice obișnuite iar ecranul IPS de 4 inch cu rezoluția de 800 x 480 și 16 milioane de culori oferă culori clare și vii.

Având un design slim cu o grosime de doar 10.35 mm, gadget-ul încorporează o baterie de 1400 mAh, o cameră foto principală de 2 megapixeli și blitz LED, dar și o cameră foto secundară de 0.3 Mpx pentru conversații video.

Pe lângă conectivitate 3G HSPA+ cu viteze de până la 42.2/5.76Mbps, pe ambele cartele SIM, Xylo Q are încorporate module Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 A2DP și modul de navigare și localizare GPS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *