Cum să îţi reamenajezi baia cu buget limitat Cum să îţi reamenajezi baia cu buget limitat
Ideea de nou ne face mereu să ne simțim mai bine, iar schimbările aduc plus valoare casei. Există, însă și momente în care acestea... Cum să îţi reamenajezi baia cu buget limitat

Ideea de nou ne face mereu să ne simțim mai bine, iar schimbările aduc plus valoare casei. Există, însă și momente în care acestea nu sunt posibile, în principal din cauza aspectului financiar.

Să îţi reamenajezi baia cu un buget limitat reprezintă nu doar o provocare, ci o plăcere atât pentru pasionaţii de homedesign, cât şi pentru specialiştii de la Evivo.ro (magazinul online de baterii sanitare, chiuvete, accesorii baie şi bucătărie), care vin cu un plan concret pentru amatorii de schimbări.

„În era tehnologiei, cabinele de dus cu hidromasaj pot fi înlocuite cu succes de către paneluri de dus, atunci când bugetul investiţiei este mai redus, preţul acestora plecând de la 1100 lei. De asemenea, în trendurile actuale de decor nu se mai regăsesc bateriile clasice din inox, ci se merge pe cele cromate sau chiar sub forme non-confirmiste inspirate din natură, al căror cost începe chiar şi de la 175 lei”, spune Marius Popescu.

 Reamenajare între vechi şi modern

Paneluri cromateDacă se optează pentru redecorarea băii cu elemente de decor moderne, se poate merge pe mixul marmură şi crom. Desigur, în ceea ce priveşte mobilierul, există o gamă largă de materiale care imita fidel aspectul de marmură, nefiind nevoie de investiţie masivă în astfel de material.

Bateria lavoarului poate fi unul din punctele cheie. Recomandarea specialiștilor Evivo.ro este bateria Casablanca Retro, ce poate fi achiziţionata la preţul de 173 lei.

Reamenajare futuristă

În opţiunile designerilor de locuinţe, cadă tradiţională a fost dată uitării. În schimb, alegerile lor se îndreaptă spre proiecte de DIY, ceva mai minimalist şi care se concentrează pe paneluri de duș construite direct pe pardoseală, apa irigându-se printr-o scurgere special amenajată. Panel dus futurist

Recomandarea Evivo.ro este panelul de duș cu hidromasaj Danubio 3 ce poate fi achiziţionat la preţul special de doar 1211 lei.

În plus, dacă baia este de dimensiuni mici (baie standard de bloc), se recomandă vopsirea pereţilor în nuanţe deschise, cum ar fi alb sau bleu, pentru a mări spaţiul şi pentru a crea ideea de curat, iar constrastul se va crea cu accesorii de baie. Perdelele clasice de baie se înlocuiesc acum cu pereţi de sticlă.

Baterii de apă cu funcţie de economisire

Pe lângă impactul major asupra mediului în sensul reducerii risipei de apă, acest tip de baterii contribuie cu succes la economisirea cheltuielilor în casă. Conceptul Aero 50% economie la apă consta în Jetul de apă al bateriilor sanitare AERO care este combinat cu bule de aer, menţinând un debit constant redus indiferent de presiunea din instalaţie. Fără a vedea vreo diferenţă în utilizare, se ajunge la un consum de apă redus cu până la 50%.

EcoSfatul experţilor: încercați bateria de duș Casablanca AERO B ARB77 cu economie la apă, aceasta fiind alegerea perfectă dacă se doreşte reamenajarea băii, fiind o soluţie optimă şi o investiţie durabilă.

Ceea ce este foarte important atunci când se demarează un proiect de reamenajare este conştientizarea dorinţelor. De aceea se recomandă vizualizarea proiectului final prin realizarea a unui set de căutări de inspiraţie şi setarea unui punct de pornire.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.