Oud Delice si Oud Divin noile revelatii olfactive ale casei Robert Piguet, in exclusivitate in Elysee Oud Delice si Oud Divin noile revelatii olfactive ale casei Robert Piguet, in exclusivitate in Elysee
Robert Piguet, o figura legendara in lumea Haute Couture, a fost cel mai parizian dintre toti parizienii, fiind supranumit “Printul Haute Couture”. Cunoscator al... Oud Delice si Oud Divin noile revelatii olfactive ale casei Robert Piguet, in exclusivitate in Elysee

Robert Piguet, o figura legendara in lumea Haute Couture, a fost cel mai parizian dintre toti parizienii, fiind supranumit “Printul Haute Couture”. Cunoscator al literaturii, artelor si desenului, Piguet si-a facut loc usor in lumea designerilor prin creatiile sale pline de farmec, cu iz aristocrat. Eleganta desavarsita atat in stil, caracter, cat si in inspiratie.

Si bineinteles… parfumurile, o contributie inegalabila in lumea celei de a opta arte. Adevarate opere clasice, atemporale, ce dainuie indiferent de sezon sau tendinte.

In exclusivitate, acum la Elysee puteti descoperi noile parfumuri Robert Piguet Our Delice si Oud Divin.

Robert Piguet creaza o poveste complexa, plina de dorinta si intensitate. ….si atentie, creaza dependenta!

Precum acordurile mistice ale unui alchimist, Oud Divin este un tonic inexplicabil si imbatabil, un remediu excelent care induce dependenta aproape obsesiva.

Un vis dulce, incatusat intr-un parfum, seducator si delicios de mistic.

Intr-o singura sticluta, fii pregatit sa descoperi acorduri irezistibile de ambra caramelizata si de miere de Provence. Oud Delice iti trimite simturile intr-o calatorie exotica. Ce poate fi mai minunat?

Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun universul Elysee.

Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.