Artistry Pacific Lights, cea mai nouă colecție de produse de machiaj de la Amway Artistry Pacific Lights, cea mai nouă colecție de produse de machiaj de la Amway
Amway te invită să transformi vara aceasta într-o experiență de neuitat, cu noile produse de machiaj Pacific Lights din gama de lux Artistry Signature... Artistry Pacific Lights, cea mai nouă colecție de produse de machiaj de la Amway

Amway te invită să transformi vara aceasta într-o experiență de neuitat, cu noile produse de machiaj Pacific Lights din gama de lux Artistry Signature Color. Colecția cuprinde farduri de ochi, pudră de față și luciu de buze, combinația perfectă pentru un look remarcabil chiar și în cele mai călduroase zile de vară. 

 

Noua colecție Artistry Pacific Lights este inspirată din magia plajelor din California și din culorile ce emană energie și emoție ale gamei de băuturi energizante XS Power Drink. Combinația de culori estivale vibrante, în nuanțe luminoase, cu designul inovator și rafinat al ambalajelor, oferă o experiență de machiaj unică. Produsele permit realizarea unui look final extravagant, de vacanță, cu ajutorul căruia vei fi în centrul atenției toată vara.

Paletă fard de ochi Artistry Pacific Lights

Paleta fard de ochi Amway Pacific Lights_174,47 leiNoua paletă de farduri de ochi este compusă din patru nuanțe special selectate, în culorile răsăritului de soare, care te vor ajuta să creezi un machiaj elegant, de vară, care să îți pună în evidență frumusețea ochilor. Formula fină și cremoasă asigură machiajului o rezistență îndelungată, un aspect impecabil, iar culorile își păstrează intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei. Fardurile pot fi folosite și de purtătoarele de lentile de contact, deoarece nu conțin parfum și sunt testate alergologic, fiind adecvate pentru a fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.

Preț: 174,47 lei

Pudră de față Artistry Pacific Lights

Pudra de față Artistry 3D din colecția Pacific Lights a fost creată pentru a vă oferi strălucirea estivală în doar câteva secunde. Pudra cuprinde cinci nuanțe estivale, o combinație luminoasă, luxoasă, de bronz, roz și tonuri de auriu, ce pot fi utilizate individual sau împreună. Aceasta poate fi aplicată atât pe timpul zilei, cât și la ieșirile de seară, pe față, decolteu sau chiar ca fard de ochi, pentru un machiaj foarte lejer.

Preț: 121,08 lei

Luciu de buze Artistry Pacific Lights Light Up

Luciu de buze Amway Pacific Lights_Wild Berry_93,05 leiLuciurile de buze Artistry Light Up se remarcă prin nuanțe pline de energie și culori deosebite, care vor aduce pe buze un zâmbet ce va fi cu siguranță remarcat. Designul inovator include un accesoriu de iluminat și oglindă, ce permit retușarea machiajului indiferent de locul unde te afli, astfel încât să arăți bine în orice situație. Nuanța Tropical, de un albastru delicat, este perfectă pentru zilele de relaxare pe plajă, iar luciurile de buze vesele, în culorile Cherry sau Pink Grapefruit, sunt excelente pentru o ieșire seara în oraș. Pentru buze în culori intense, care vor întoarce cu siguranță toate privirile, alege culori incitante precum Citrus sau Wild Berry.

Preț: 93,05 lei

Amway este una dintre cele mai importante companii internaționale de bunuri de larg consum, care pune la dispoziție mai mult de 450 de produse de calitate superioară, din categorii precum înfrumusețare, suplimente alimentare și îngrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenți. Compania a fost fondată în 1959 în Ada, Statele Unite ale Americii și operează în mai mult de 100 de țări, generând vânzări de 9,5 miliarde de dolari în 2015. Brandurile Amway cu vânzările cele mai mari sunt vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare de la NUTRILITE, produsele de îngrijire a tenului și cosmeticele de la ARTISTRY și sistemul de tratare a apei de la eSpring.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.