Las Fierbinți, cel mai iubit serial de comedie din România – Cum arată cifrele sezonului 9? Las Fierbinți, cel mai iubit serial de comedie din România – Cum arată cifrele sezonului 9?
Un nou sezon incendiar din Las Fierbinți, presărat cu situații inedite, personaje savuroase și întâmplări amuzante care au stârnit hohote de râs în întreaga... Las Fierbinți, cel mai iubit serial de comedie din România – Cum arată cifrele sezonului 9?

Un nou sezon incendiar din Las Fierbinți, presărat cu situații inedite, personaje savuroase și întâmplări amuzante care au stârnit hohote de râs în întreaga Românie, a fascinat milioane de telespectatori!

Cele 12 episoade ale sezonului 9 difuzate în această primăvară au reunit, la nivel național, o medie de peste 1.8 milioane de telespectatori. Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, audiența medie înregistrată la nivelul publicului comercial în acest sezon fiind de 11.6 puncte de rating și 29.7% share, rezultate de două ori mai mari decât televiziunea situată pe locul doi, care a obținut o audiență medie de 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 13.3%.

Sezonul a reunit aceleași personaje amuzante, extrem de apreciate de publicul din întreaga țară! Scenaristul Mimi Brănescu a relevat trăsăturile amuzante ale celor mai cunoscute personaje de comedie din România, pe care le-a pus în situații extrem de amuzante, printre care dorința de îmbogățire rapidă a lui Giani prin vânzarea de obiecte prețioase, problemele existențiale ale lui Vasile care nu știa pe cine să nominalizeze cetățean de onoare sau celebra partidă de tenis dintre Celentano și un… elev.

Echipa de profesioniști din spatele producției, coordonată de regizorul Dragoș Buliga, a reușit să transmită telespectatorilor, cu fiecare episod, trăirile și aventurile spumoase ale personajelor, într-o manieră excepțională.

Telespectatorii au putut urmări aseară ultimul episod din sezonul 9 al celui mai urmărit serial de comedie din România! Aventurile din Fierbinți au fost urmărite ieri seară de peste 1.6 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:31 – 21:25. În minutul de aur, de la 21:08, peste 2 milioane de telespectatori urmăreau Las Fierbinți.

Serialul a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, cu 10.3 puncte de rating și o cotă de piață de 28.4%, în timp ce următorul post clasat a înregistrat 5.5 puncte de rating și 15.3% cotă de piață.

În episodul de aseară, telespectatorii au putut urmări peripețiile super eroilor Iron Man, Batman și Spider Man ajunși în Las Fierbinți. În spatele măștilor celor trei se aflau Dorel, Celentano și Firicel. Aceștia și-au dorit să intre în slujba societății, ajutând sătenii la treburile gospodărești și penalizându-i în momentul în care nu respectau regulile.

Văzându-i cât de dornici sunt să ajute, primarul Vasile și-a dat seama că i-ar putea utiliza în interes personal, punându-i la împrăștiat nisip.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.