Gadget Trends: Huawei P9 = cameră foto, design, putere și performanță Gadget Trends: Huawei P9 = cameră foto, design, putere și performanță
Noile smartphone-uri Huawei P9 reprezintă o construcție perfectă, realizată din sticlă 2,5D de calitate superioară și aluminiu folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite.  Petru a vă ajută... Gadget Trends: Huawei P9 = cameră foto, design, putere și performanță

Noile smartphone-uri Huawei P9 reprezintă o construcție perfectă, realizată din sticlă 2,5D de calitate superioară și aluminiu folosit în industria aerospațială, cu margini rotunjite. 

Petru a vă ajută să luați serios în calcul noul P9 la achiziția unui smartphone puternic, timp de 3 săpămâni, testez noul Hawei prin programul Orange Smartphone Testers, iar dacă aveți întrebări despre acest model, le puteți lăsa în comentarii la acest articol. Mai multe detalii despre oferta Orange … găsiți aici.

Huawei P9 vine echipat cu un ecran de 5,2 inci, integrează noul procesor Kirin 955, cu nuclee de 2,5GHz și 64 biti, pentru performanțe de top. În plus, bateria de 3000mAh de mare densitate oferă utilizatorilor P9 mai multă mobilitate. Trebuie să recunosc că este primul telefon care m-a ținut încărcat cel puțin două zile în condiții de utilizare medie.

Atuul noului Huawei P9 este camera fotoConvinge-te și tu!

Leica Camera AG Huawei

Mai mult decât atât și, totodată, ilustrând expertiza Huawei în domeniul telecomunicațiilor, noul Huawei P9 dispune de o arhitectură care încorporează 3 antene. Aceasta a fost concepută pentru utilizatorii care au nevoie de conectivitate fără întreruperi în rețele mobile și Wi-Fi, pentru a se bucura din plin de Internet mobil, oriunde s-ar afla.

Și nu în ultimul rând, P9 protejează informațiile utilizatorilor datorită tehnologiei inovatoare Huawei de recunoaștere biometrică a amprentei.

Altfel spus, senzorul îmbunătățit de recunoaștere a amprentei le permite utilizatorilor să personalizeze și să își protejeze dispozitivele, astfel că accesul fraudulos sau accidental scade în mod semnificativ.

În România, Huawei P9 este disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, la un preț recomandat de 2499 lei.

Fotografiile au fost realizate cu Huawei P9 … Sper să mă urmăriți pe Facebook, iar acolo unde vedeți hashtagurile #ost10 și #huaweip9 să știți că am folosit și noul Huawei P9. Ca model și cameră foto.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.