Dacia Plant, rebranding şi o nouă identitate vizuală Dacia Plant, rebranding şi o nouă identitate vizuală
Compania braşoveană face un pas firesc în evoluţia sa, relansând brandul Dacia Plant® şi abordând o nouă identitate vizuală de companie. Compania relansează brandul... Dacia Plant, rebranding şi o nouă identitate vizuală

Compania braşoveană face un pas firesc în evoluţia sa, relansând brandul Dacia Plant® şi abordând o nouă identitate vizuală de companie.

Compania relansează brandul Dacia Plant şi ţinteşte noi segmente de consumatori interesaţi de beneficiile suplimentelor nutritive naturale. Odată cu rebrandingul sunt lansate noi produse şi are loc o rearanjare a portofoliului. Toate ambalajele vor fi de acum mai simple, elegante şi reduse la esenţă.

Primele produse lansate la începutul lunii mai sub noul brand Dacia Plant sunt Calmindolor, Emocalm Forte, Fitosenin, Herboprostal, Normocolesterol Forte, Vasoclean şi Vivalong.

„Schimbările pe care le anunţăm astăzi sunt primele dintr-un proces entuziasmant, o strategie pe termen lung care are drept obiectiv fidelizarea cât mai multor consumatori.  Rebranding-ul nu este o schimbare radicală, este un pas firesc în evoluţia unei companii. Se simte acum mai mult ca oricând nevoia unei experienţe de brand captivante, diferenţiatoare, care să fie coerentă în fiecare punct de contact cu clientul final” a declarat Carmen Dincă, Director de Marketing Dacia Plant.

În acelaşi timp, pentru a putea să comunice eficient unor noi segmente de consumatori beneficiile suplimentelor naturale, Dacia Plant adoptă o nouă identitate vizuală de companie. Aceasta preia valorile companiei (sănătate naturală, tradiţie, armonie, valoare şi inovaţie) şi le transpune într-o abordare nouă, mai potrivită cu viteza şi eficienţa secolului în care trăim.

Lupul dacic, simbolul Dacia Plant de aproape 14 ani, părăseşte forma orizontală, inspirată din steagurile de luptă ale dacilor, şi evoluează într-un cerc ce simbolizează continuitatea şi permanenţa. Cercul se inspiră din tradiţie şi natură, evoluează şi renaşte din nou din vechile sale valori.

„Forţa binefăcătoare a plantelor” devine noul slogan al companiei şi transmite românilor că suntem mereu conectaţi la natură şi la starea naturală, de sănătate.

„Pentru noi tradiţia a fost şi rămâne punctul de reper, dar în acelaşi timp este important şi să fim conectaţi la valorile prezentului, la nevoile şi aşteptările omului modern. Iar omul modern începe să redescopere că sănătatea se păstrează cel mai bine printr-un stil de viaţă cât mai natural. De aceea, prin noua imagine şi noul slogan, ne propunem să comunicăm mai bine oamenilor de toate vârstele beneficiile suplimentelor create din plante, cu promisiunea că le vom oferi şi pe viitor produse naturale, eficiente, inovatoare” a declarat Cosmina Oprea, Director General Dacia Plant.

Rebrandingul Dacia Plant era necesar în condiţiile în care compania are deja un istoric de 14 ani în care s-a impus ca un brand de succes pe piaţa suplimentelor nutritive din plante. Dacia Plant păşeşte acum într-o nouă etapă de dezvoltare, în care se adresează persoanelor tinere, dinamice, din ce în ce mai interesate de sănătatea naturală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.