Wizz Tours: românii preferă hotelurile upscale pentru vacanţe, dar nu şi în cazul city-break-urilor Wizz Tours: românii preferă hotelurile upscale pentru vacanţe, dar nu şi în cazul city-break-urilor
Românii sunt tot mai interesați de city-break-uri, iar destinațiile de top sunt Roma, Barcelona, Milano, Veneția și Londra. Informaţiile au reieşit dintr-o analiză de... Wizz Tours: românii preferă hotelurile upscale pentru vacanţe, dar nu şi în cazul city-break-urilor

Românii sunt tot mai interesați de city-break-uri, iar destinațiile de top sunt Roma, Barcelona, Milano, Veneția și Londra. Informaţiile au reieşit dintr-o analiză de piață realizată (în intervalul 1 ianuarie – 30 aprilie 2016) de Wizz Tours, parte a grupului Wizz Air, potrivit căreia, totodată, Cipru, Dubai, Malta, Costa del Sol și Sardinia sunt destinațiile preferate ale românilor, când vine vorba de vacanțele la plajă.

De obicei, românii care aleg city-break-urile Wizz Tours călătoresc în cuplu, preferă hotelurile de 3 stele, iar valoarea medie a rezervării este de 530 de euro. Pe de altă parte, cei care aleg vacanţele la plajă optează pentru un hotel de categorie mai ridicată decât în cazul city-break-urilor, iar durata medie a şederii lor este de șase zile. În acest caz e vorba, de cele mai multe ori, de grupuri alcătuite din trei persoane, iar valoarea medie a pachetului de călătorie este de 760 de euro.

“Românii sunt călători inteligenţi, caută cel mai bun raport hotel/preţ. Pentru vacanţele de vară, la plajă, aleg de obicei un hotel cu un standard mai ridicat, însă pentru city-break-uri se îndreaptă către hoteluri de 3 stele. Pe de altă parte, în ceea ce privește distanța între data rezervării și a călătoriei, românii tind să-şi rezerve vacanţele destul de aproape de data de plecare. Indiferent de momentul când aleg  să-şi facă rezervarea, Wizz Tours vine în sprijinul lor şi le oferă pachete de călătorie către mai mult de 130 de destinații și economii de 10-15% în medie față de achiziția separată a transportului și hotelului”, a spus Jànos Barits, Managing Director Wizz Tour.

Şi călătoriile spre România sunt în creştere, numărul rezervărilor pe wizztours.com fiind în primele 4 luni cu 45% mai mare faţă de aceeași perioadă din 2015. Cei mai mulţi turişti provin din Germania, Israel, Italia, Suedia şi Marea Britanie. Traficul de călători dinspre Peninsula Scandinavă crește, la rândul său, cu rapiditate, datorită dezvoltării recente a rutelor Wizz Air.

Wizz Tours oferă clienţilor săi o gamă largă de pachete de servicii de vacanță de iarnă şi de vară, atât pentru relaxare, cât și pentru afaceri, formate din zboruri, cazare şi alte servicii opţionale, totul printr-un singur proces de rezervare şi o unică tranzacţie de plată. Wizz Tours este disponibil exclusiv online, pe wizztours.com, și oferă acces la peste 30.000 de hoteluri în mai mult de 130 de destinații. Site-ul este disponibil și în limba română, iar opțional, clienții pot beneficia de suport prin intermediul call-center-ului dedicat, la tarif normal.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.