Ryanair zboară de la București la Bristol Ryanair zboară de la București la Bristol
Operatorul de transport aerian Ryanair, una dintre cele mai importante companii de profil la nivel european, și-a extins calendarul pentru iarna 2016 în ceea... Ryanair zboară de la București la Bristol

Operatorul de transport aerian Ryanair, una dintre cele mai importante companii de profil la nivel european, și-a extins calendarul pentru iarna 2016 în ceea ce privește destinațiile cu plecare din București cu o nouă rută către Bristol, adițională celor 3 noi rute anunțate către Atena, Timișoara și Berlin.

Această nouă rută către unul dintre cele mai cunoscute orașe ale Marii Britanii este ideală atât pentru clienții români  de business, cât și pentru cei care călătoresc de plăcere, zborurile urmând să fie operate de Ryanair o dată pe săptămână.

Odată cu introducerea celei mai noi destinații din portofoliul Ryanair, turiștii români pot alege acum din cele 12 rute operate din București în iarna 2016, la cele mai mici tarife.

Calendarul Ryanair pentru Iarna 2016 București va aduce:

  • 1 nouă rută către Bristol (1 x săptămână)
  • 3 noi rute de iarnă: Atena (1 x zi), Timișoara (2 x zi) & Berlin (2 x zi)
  • Mai multe zboruri către: Bruxelles (9 săptămânale), Milano M (zilnic) & Dublin (5 săptămânale)
  • 12 rute în total
  • 104 zboruri săptămânale
  • 1.55 milioane de clienți anual (+750,000)

Totodată, compania scoate la vânzare locuri la prețuri începând de la doar 24,99 de euro pentru rezervări până luni, 16 mai, pentru călătoriile din lunile noiembrie și decembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.