Fashion trends: Cămașa albă reinterpetată Fashion trends: Cămașa albă reinterpetată
Nelipsită din garderoba feminină în orice anotimp, sezonul acesta cămașa albă revine în forță pe podiumurile de modă, și nu oricum, ci în variante... Fashion trends: Cămașa albă reinterpetată

Nelipsită din garderoba feminină în orice anotimp, sezonul acesta cămașa albă revine în forță pe podiumurile de modă, și nu oricum, ci în variante spectaculoase.

Cămașa albă reinterpretată este una dintre tendințele majore ale sezonului primăvară – vară 2016.

Asistăm la un veritabil designer makeover în ceea ce privește clasica cămașă albă, printre cei care o includ în colecțiile pentru acest sezon numărându-se nume sonore precum 3.1 Phillip Lim, Tome, Monse, Delpozo și Zac Posen.

Pentru a fi în tendințe vara aceasta, Arcaba Concept propune o cămașă albă fără mâneci și spatele gol – http://arcabableu.ro/bluza-colt-spate-gol/16.htm, o piesă versatilă ce se poate adapta unui stil elegant chic, dar își poate găsi locul și într-o ținută punk rock.

Arcaba Concept este un atelier de design nou în peisajul bucureștean, cu un stil proaspăt, modern și urban. Prima colecție Arcaba Concept, disponibilă online pe http://arcabableu.ro/, este un mix de piese smart-casual, multifuncționale, ce pot fi reinventate în noi ținute la infinit.

www.bogdanzop.com

www.bogdanzop.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.