Nestlé introduce plata prin SMS pentru automatele NESCAFÉ Alegria Nestlé introduce plata prin SMS pentru automatele NESCAFÉ Alegria
Nestlé Professional, divizia de out of home a companiei Nestlé România, introduce plata prin sms la automatele de băuturi calde NESCAFÉ Alegria. Instalarea primelor... Nestlé introduce plata prin SMS pentru automatele NESCAFÉ Alegria

Nestlé Professional, divizia de out of home a companiei Nestlé România, introduce plata prin sms la automatele de băuturi calde NESCAFÉ Alegria. Instalarea primelor automate de acest tip a fost făcută în București, Bacău, Cluj și Sibiu, urmând ca această metodă să fie extinsă și în alte orașe din țară până la finalul anului.

 „Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri vom implementa plata prin SMS, foarte ușor de utilizat și extrem de utilă atunci când o persoană nu are bani numerar. Au fost instalate primele aparate în București, Bacău, Cluj și Sibiu și deja efectuăm teste pentru a extinde rețeua și în alte orașe din țară. Avem în plan ca până la finalul anului să ajungem până la 500 de puncte de vânzare cu plată prin SMS”, declară Ovidiu Tunaru, Country Manager, Nestlé Professional România.

Metodele de plată fără cash devin din ce în ce mai necesare, în special pentru clienții care nu au întotdeauna la ei monedele sau bancnotele compatibile cu sistemul de plată integrat în automatul de cafea. Un alt avantaj este că atunci când o persoană plătește prin SMS, costul cafelei va fi inclus pe factura emisă de operatorul de telefonie mobilă, în cazul abonaților, sau va fi retras din creditul existent în cazul utilizatorilor de cartele prepay.

Achiziționarea unui produs NESCAFÉ Alegria se va face prin trimiterea unui SMS la un număr scurt predefinit. Taxarea se va realiza în momentul în care clientul primește un SMS de confirmare. În câteva secunde de la primirea acestui mesaj, creditul va fi afișat pe automatul de cafea, iar selecția produsului trebuie realizată în maxim un minut de la afișarea creditului încărcat prin SMS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.