Triumph își deschide magazin în FASHION HOUSE Outlet Centre București Triumph își deschide magazin în FASHION HOUSE Outlet Centre București
Triumph, un important producător de lenjerie intimă și articole vestimentare pentru corp, intră pe piața locală de outlet-uri prin deschiderea unui magazin în cadrul... Triumph își deschide magazin în FASHION HOUSE Outlet Centre București

Triumph, un important producător de lenjerie intimă și articole vestimentare pentru corp, intră pe piața locală de outlet-uri prin deschiderea unui magazin în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Compania a închiriat un spațiu de 104 metri pătrați în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București, fiind al 4-lea brand care se alătură proiectului din vestul Capitalei de la începutul anului, după Sport Vision, Issimo Home și R&R Boutique.

“Așa cum anticipam, maturizarea pieței de retail și creșterea consumului exercită un impact pozitiv asupra segmentului de outlet-uri. În ultimele 15 luni, au fost semnate sau extinse contracte de închiriere cu 15 retaileri, iar acest avânt impresionant va continua și în lunile care urmează”, susține Sorin Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD România și FASHION HOUSE Outlet Centre București.

FASHION HOUSE Outlet Centre București a realizat o creștere de până la 20% a vânzărilor totale la nivel de lună, la nivelul lui 2015 având o creștere anuală de 10,5% față de 2014. Rata de conversie (ponderea cumpărătorilor în numărul total de vizitatori) s-a majorat cu 23,8% față de 2014. Atât creșterea volumului de cumpărături, cât și a ratei de conversie indică faptul că îmbunătățirea mixului de chiriași și un ritm susținut al acțiunilor de marketing implementate în cadrul centrului au reușit să atragă unui număr mai mare de cumpărători.

Deschis în 2008 în cadrul parcului de retail West Park, FASHION HOUSE Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de FASHION HOUSE Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Cu o poziție strategică lângă centura Capitalei și cu acces direct din autostrada A1, centrul comercial se află la doar 30 minute distanță de centrul orașului. FASHION HOUSE Outlet Centre are o suprafață totală de 16,000 m.p. și găzduiește 70 de magazine, un food court și o parcare amplă cu 2,150 locuri. Printre chiriași se numără: US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.