Tezyo, cel mai nou concept de magazin al grupului Otter, se lansează în România Tezyo, cel mai nou concept de magazin al grupului Otter, se lansează în România
AFI Palace Cotroceni își diversifică gama de branduri premium prin deschiderea magazinului Tezyo, cel mai nou concept lansat pe piață de grupul Otter. “Anul... Tezyo, cel mai nou concept de magazin al grupului Otter, se lansează în România

AFI Palace Cotroceni își diversifică gama de branduri premium prin deschiderea magazinului Tezyo, cel mai nou concept lansat pe piață de grupul Otter.

“Anul acesta a debutat pentru AFI Palace Cotroceni cu o serie de lansări noi. Am avut aproape săptămânal deschideri de magazine noi și vom continua să ne surprindem clienții și cu alte branduri până la finalul anului. Noutățile pe care le aducem se reflectă atât asupra componentei de fashion, cât și în ce privește zona de entertainment, food court și servicii. AFI este un proiect dominant în rândul centrelor comerciale din capitală și din țară, și ne dorim să rămânem prima opțiune pentru clienții noștri.”

Aura Dinu, Marketing Director AFI Palace Cotroceni

Magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni aduce o gamă de produse dedicate atât femeilor, cât și bărbaților. Clienții pot opta pentru încălțăminte elegantă, modele de pantofi pentru ținute casual, dar și sport. Pe lângă acestea, magazinul pune la dispoziție o varietate de genți și bijuterii pentru femei.

Tezyo_AFI Palace Cotroceni 2

“Tezyo este un concept nou, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat să-și pună în evidență propriul stil.

Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter

Printre mărcile de încălțăminte disponibile în magazinul Tezyo din AFI Palace Cotroceni se numără Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Converse, Nike, Camper, Converse, Pepe Jeans, Santini, Diesel și nu numai.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.