Cum să ai un somn de nota 10. Tips & Tricks… Cum să ai un somn de nota 10. Tips & Tricks…
Acum câteva zile mi-a venit în minte o amintire de când eram copil, iar mama m-a luat cu ea într-un magazin de mobilă din... Cum să ai un somn de nota 10. Tips & Tricks…

Acum câteva zile mi-a venit în minte o amintire de când eram copil, iar mama m-a luat cu ea într-un magazin de mobilă din Alexandria. Orășel de provincie, magazin mic, dar cu multe canapele și saltele. Să vezi bucurie pe capul meu mai ales că mama o cunoștea pe vânzătoare și m-au lăsat să alerg în voie prin magazin. Problema a apărut când trebuia să plecăm acasă, iar eu nu îi mai răspundeam. Ghici ce… după atâta zbenguială prin magazin, m-am așezat pe o saltea și am adormit. Un somn liniștit, de nota 10 aș zice acum! M-a găsit și m-a trezit. Am fost cam supărat… dar mi-a promis că o să revenim. Cred că de atunci mi-a rămas în minte idea că saltelele bune pot fi soluția confortabilă pentru un somn odihnitor.

Știm cu toții că somnul joacă un rol decisiv, atât pentru buna funcționare, cât și pentru longevitatea organismului nostru. Chiar dacă suntem tentați uneori să-i diminuăm importanța, somnul este un adevărat barometru al sănătății.

În timpul somnului, ne reîncărcam bateriile, lasăm întregul organism să se refacă, pentru că a doua zi trebuie să funcționăm la capacitate maximă. Faptul că dormim aproape o treime din viață confirmă încă o dată cât de necesar ne este un somn odihnitor.

Iar ideea kika și agenției pastel a fost genială. Echipa a chemat mai mulți prieteni, într-o seară de sâmbătă, și a organizat un eveniment (#sleepover) în care, practic, noi am sărbătorim Ziua Somnului într-un decor tipic – zona de saltele dedicată. Am avut magazinul doar pentru noi și am testat la propriu toată gama de saltele, special gândite de kika pentru a asigura un somn de nota 10!

kika sleepover

Am aflat peste noapte că la configurarea noii game s-a ținut cont de necesitățile individuale, dar și de faptul că fiecare saltea, indiferent de model, trebuie să asigure un sprijin în zona lombară și cervicală, două dintre cele mai importante zone ale corpului în timpul somnului.

De asemenea, pentru a nu solicita coloana putem ține o pernă între genunchi, iar dacă preferăm dormitul pe burtă, se recomandă poziționarea unei perne sub abdomen care să ne mențină spatele drept.

Pentru a alege ușor salteaua ideala, kika ne propune câțiva pași simpli în această direcție: întâi, trebuie să ținem cont de dimensiunea saltelei pe care ne-o dorim. Apoi, în funcție confortul dorit si alegem nivelul de duritate al acesteia, putem alege fie o saltea moale, fie una de duritate medie sau cu un nivel ridicat de duritate.

În al treilea rând, trebuie să avem în vedere tipul de saltea dorit: cu arcuri, cu arcuri împachetate individual sau cu spumă memory. Nu în ultimul rând, bugetul pe care-l avem la dispoziție trebuie luat în considerare. Astfel, fiecare dintre noi poate alege categoria kika preferată: Sleepmasters Plus, Sleepmasters, Optimal și Economy.

“Pentru a fi în cea mai bună formă, clienții noștri cer cele mai bune soluții de confort în timpul somnului. Aceasta este și ideea din spatele gamei de saltele kika: să oferim, pentru fiecare client în parte, cea mai bună soluție pentru un somn de nota 10! Din acest motiv am completat sortimentul cu cele 40 de modele noi de saltele“

Doina Apostolică, director magazin kika România

Și pentru că la kika toți membrii familiei sunt la fel de importanți, aici vom găsi și saltele pentru copii cu modele adaptate pentru fiecare categorie de vârstă.

Pentru nou-născuți, kika oferă modele din fibră de cocos și spumă presată la rece, iar unele modele sunt prevăzute și cu strat 3D antisufoocare.

De asemenea, o parte din modelele pentru această categorie au funcție dublă de utilizare și pot fi folosite de copii, chiar și până la 13 ani.

sleepover-kika-bloggeri

Saltelele kika sunt cea mai ușoară cale spre un somn perfect regenerant ce garantează un nivel de energie optim și o capacitate mult mai mare de concentrare, atât de necesare pe parcursul unei zile intense de muncă.

Materialele folosite pentru producerea saltelelor sunt de cea mai înaltă calitate, astfel încât somnul să nu fie perturbat, iar patul să devină oaza perfectă pentru un somn reconfortant.

Tips & Tricks penru un somn de nota 10:

Citește o carte relaxantă

Păstrează o temperatură optimă: 20-24 grade Celsius

Nu consuma cafea sau alcool seara

Lasă tehnologia la ușa dormitorului

Trezește-te a aceeași oră

Aerisește constant dormitorul

Evită efortul înainte de somn

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.