Chef Foa gătește pentru clienții Kaufland România Chef Foa gătește pentru clienții Kaufland România
Kaufland România și Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii rețetelor tradiționale românești sau a celor din bucătăria internațională și reinventării acestora... Chef Foa gătește pentru clienții Kaufland România

Kaufland România și Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii rețetelor tradiționale românești sau a celor din bucătăria internațională și reinventării acestora în cadrul unor cooking-show-uri.

Astfel, începând din această primăvară, clienții Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, rețete speciale și sfaturi practice în bucătărie marca Chef Foa.

În magazinele Kaufland sau în cadrul unor evenimente speciale, clienții vor avea parte de experiențe culinare desăvârșite alături de Chef Foa. Pe pagina de Facebook a companiei, în ziarul Kaufland, pe site-ul companiei și în magazine vor fi disponibile informații complete despre întregul proiect.

Totodată, în ziarul Kaufland vor fi publicate periodic rețete și trucuri utile pentru gătit oferite clienților noștri de către Chef Foa. Majoritatea rețetelor reinventate de către Chef Foa vor avea specific românesc pentru că în centrul sortimentului disponibil în magazinele Kaufland se află produsele locale.

Chef Foa preia conducerea Willbrook Business and Convention Center

„Rețetele tradiționale românești sunt constant o sursă de inspirație pentru mine și mă bucur că am găsit acest punct comun cu Kaufland. Zona de mâncare sănătoasă, autentică, alături de cea de street food sunt cele mai interesante trenduri în gastronomia actuală și foarte aproape de sufletul meu”, spune Chef Foa.

Florin Scripcă, cunoscut și sub numele de Foa, a pornit în propria călătorie culinară în urmă cu 16 ani, dar este pasionat de bucătărie de când se știe. În ultimii 12 ani, Foa a făcut schimb de experiență în afara țării, lucrând în bucătării ale unora dintre cele mai mari companii de catering, sau ale unor locaţii de prestigiu, care aveau una sau două stele Michelin, printre care se numără și “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts”, “La Cantine du Faubourg”, “rhubarb” sau “The Nut Tree Inn”.

Chef Foa face parte din echipa Flavours Food Design și coordonează o echipă de peste 75 de bucătari, având în subordine numeroase bucătării, printre care se numără unele dintre cele mai apreciate locații din București. Începând cu anul 2014, Foa face parte din juriul MasterChef România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.