Un român stabilit în SUA vrea să ia parte la reality show-ul Supraviețuitorul Un român stabilit în SUA vrea să ia parte la reality show-ul Supraviețuitorul
Vineri, 25 martie, caravana Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume, a avut prima oprire în București. Entuziasmați și plini de energie,... Un român stabilit în SUA vrea să ia parte la reality show-ul Supraviețuitorul

Vineri, 25 martie, caravana Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume, a avut prima oprire în București. Entuziasmați și plini de energie, dar hotărâți să demonstreze că ei sunt cei care vor putea rezista cel mai mult în reality show, cei care au venit la preselecțiile din București au avut un punct în comun: dorința de a trăi o experiență unică în viață.

Cei care au venit la preselecții, convinși că au ce trebuie, au diverse ocupații: avocați, arhitecți, dansatori, actori, șomeri, muzicieni, studenți sau profesori.

Mame cu unul sau mai mulți copii, tați care vor să le arate copiilor lor că, dacă își doresc, pot face orice în viață, tineri aventurieri sau doamne și domnișoare nerăbdătoare să ajungă într-un colț de paradis, rupt de lume, cu toții au încercat să își prezinte cât mai bine atuurile.

Vestea că fenomenul Supraviețuitorul a ajuns și în România a fost una dintre cele mai bune nu numai pentru cei curioși să-și testeze limitele, dar și pentru adevărații fani ai formatului!

O surpriză la preselecțiile din București a fost un român stabilit în Statele Unite ale Americii, care a venit în România special pentru a șansa de a participa la Supraviețuitorul: “Mi-ar plăcea ca românii să se îndrăgostească de acest fenomen și să aștepte acest show așa cum o fac și eu. Este o experiență de viață pe care o trăiesc în mintea mea de 16 ani.”.

Timișoara este următorul oraș unde va ajunge caravana Supraviețuitorul, sâmbătă, 2 aprilie, la Hotel Continental, de la ora 10:00. Pe 9 aprilie, ieșenii sunt așteptați la Hotel Unirea, iar pe 16 aprilie este rândul clujenilor să arate că au ce trebuie, la Hotel Golden Tulip.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.