Wizz Air a început operarea noilor curse din Timișoara către Eindhoven Wizz Air a început operarea noilor curse din Timișoara către Eindhoven
Wizz Air a început de ieri operarea noilor curse din Timișoara către Eindhoven. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din unul dintre cele... Wizz Air a început operarea noilor curse din Timișoara către Eindhoven

Wizz Air a început de ieri operarea noilor curse din Timișoara către Eindhoven. Aceasta este cea mai nouă rută lansată din unul dintre cele mai mari orașe din Transilvania către Olanda. Zborul către Eindhoven va fi operat de 3 ori/săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Eindhoven este prima destinație WIZZ din Olanda și a 15-a în total de la Timișoara.

Ruta le deschide călătorilor din România calea către unul dintre cele mai mari orașe din această țară și către o destinație de vacanță interesantă, cu multe atracții, cum ar fi muzeul Philips dar și muzeul echipei locale de fotbal PSV, observatorul și centrul vibrant al orașului.

125 de pasageri de la Timișoara au ales să fie ieri pe primul zbor de la Timișoara către Eindhoven iar 165 de pasageri au călătorit din Olanda către Timișoara.

Biletele pentru noua rută WIZZ sunt disponibile pe wizzair.com la tarife pornind de la 39 RON*.

Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: ”Primăvara a început în mod oficial în calendarele noastre și în această săptămână am avut o veste extraordinară pentru clienții noștri din România. Noul serviciu de la Timișoara la Eindhoven oferă o oportunitate ideală de a petrece un weekend într-un scurt city break în care să vă bucurați de peisajele frumoase din Olanda. La numai o oră distanță pe șosea de populara destinație turistică Amsterdam, Eindhoven este un oraș minunat, cu multe atracții de explorat. Sperăm să vedem mai multe zâmbete fericite de primăvară pe zborurile noastre în timp ce noi vom continua să ne extindem rețeaua regională, să susținem sectoarele turismului și hotelier, precum și să creăm locuri de muncă locale și să consolidăm relațiile de afaceri cu Olanda.”

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 67 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 24 de baze, ce asigură conexiunea între 119 destinaţii din 38 de ţări.

La Wizz Air o echipă de peste 2.600 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 19,2 milioane de pasageri în 2015.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

 ———————————————–

*un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.