New Trends: Geometria din garderobă New Trends: Geometria din garderobă
Piesele vestimentare cu print-uri geometrice își fac apariția din ce în ce mai des pe podiumurile de modă, fiind una dintre cele mai creative... New Trends: Geometria din garderobă

Piesele vestimentare cu print-uri geometrice își fac apariția din ce în ce mai des pe podiumurile de modă, fiind una dintre cele mai creative și jucăușe tendințe. Marii designeri dau frâu liber imaginației și le folosesc drept surse de inspirație pentru haine extravagante și îndrăznețe, menite să atragă toate privirile. Articolele vestimentare cu forme geometrice nu trebuie să lipsească nici din garderoba ta, pentru că vor da un aer sofisticat și extravagant oricărei ținute. 

Dacă ai un stil romantic și feminin, bulinele vesele sunt imprimeul cel mai potrivit pentru tine! Acest print a fost dintotdeauna în trend, revenind sezon după sezon în diferite dimensiuni și combinații de culori care aduc puțină creativitate ținutelor casual, dar și celor office sau elegante.

De-a lungul vremii, bulinele au fost reinterpretate într-o varietate de viziuni creative, dovedindu-se un imprimeu atemporal și unul dintre cele mai puternice motive din istoria modei. În funcție de cum le porți, îți pot da un aer retro care te transportă în anii ’50 sau unul extrem de modern. Folosește șosetele cu buline Ciserom ca pe un accent de stil în ținuta ta de birou sau poartă-le jucăuș cu o rochie de blugi și o pereche de teniși.

Dungile sunt un alt imprimeu clasic, prezent în aproape toate sezoanele de fashion. Ai la dispoziție o mulțime de variante care te pot scoate din anonimat, fie că optezi pentru cele subțiri sau foarte vizibile, colorate, verticale sau orizontale. În plus, dungile sunt ușor de asortat și dau un aer fresh și tineresc atât ținutelor casual, cât și celor mai sofisticate.

Mai mult, în funcție de orientare, dungile pot avantaja toate tipurile de siluete, evidențiind anumite atuuri sau ascunzând micile defecte. Dacă stilul tău este clasic, combină o piesă uni cu una în dungi și nu ai cum să dai greș. Dacă ești ceva mai îndrăzneață și nu ții cont de reguli, poartă dungile în combinație cu un alt imprimeu, precum cel floral. Pentru un look modern, include în garderoba ta o pereche de șosete Ciserom cu dungi!

Odată cu revitalizarea tendințelor anilor ’60, și carourile au revenit în trend. De la stilul retro chic până la cel futurist, în diverse dimensiuni și nuanțe, carourile pot deveni o semnătură a stilului tău. Sunt o alegere extrem de inspirată în cazul în care îți dorești un look chic, fiind detaliul perfect pentru o ținută vintage, dar și pentru una modernă.

Extrem de versatile și ușor de asortat, pot fi purtate în ținute office, casual, dar și elegante. Dacă ai puțin simț estetic și știi cum să te joci cu formele și culorile, aceste motive geometrice te pot ajuta să creezi foarte ușor un look cu personalitate. Poartă o pereche de șosete Ciserom în carouri, care vor da o notă de stil și rafinament ținutelor tale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.