Wizz Air zboară de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden Wizz Air zboară de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden
Operatorul low cost Wizz Air a deschis ruta Târgu Mureș – Karlsruhe/Baden-Baden, aceasta fiind cea mai nouă rută lansată din orașul transilvănean și din... Wizz Air zboară de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden

Operatorul low cost Wizz Air a deschis ruta Târgu Mureș – Karlsruhe/Baden-Baden, aceasta fiind cea mai nouă rută lansată din orașul transilvănean și din România către regiunea balneară din Germania. Începând cu săptămâna viitoare, cursele vor fi operate de două ori/săptămână, lunea și vinerea.

Baden-Baden, oraș balnear din sud-vestul Germaniei, este situat în apropierea granițelor cu Franța și Elveția și este o destinație populară pentru stațiunile cu izvoare termale, precum și pentru Europa-Park, al doilea cel mai cunoscut parc tematic din Europa. Această destinație s-a dovedit foarte căutată de către clienții din Transilvania, 122 de călători alegând oportunitatea de a vizita acest oraș cu primul zbor WIZZ.

Karlsruhe/Baden-Baden este cea de-a patra destinație WIZZ din Germania de la Târgu Mureș după Frankfurt Hahn, Munich Memmingen și Dortmund. Aceasta extinde suprafața geografică accesibilă prin intermediul rețelei WIZZ călătorilor români. Biletele pentru zborurile de la Târgu Mureș la Karlsruhe/Baden-Baden sunt accesibile pe www.wizzair.com la tarife începând de la 109 lei.

“Târgu Mureș are o semnificație specială pentru Wizz Air deoarece este primul oraș din România de unde am operat. Astfel, suntem încântați să începem cel mai nou zbor către Karlsruhe/Baden-Baden și să deschidem cea de-a 4-a destinație WIZZ din Germania. Această rută le va oferi călătorilor români acces la mai multe orașe importante în afară de Krlsruhe, în condițiile în care Stuttgart, Mannheim și Strasbourg (Franța) sunt în apropierea aeroportului. În timp ce Karlsruhe este un oraș relativ tânăr, Mannheim și Strasbourg au o istorie vastă care le transformă în destinații atractive de vacanță. Suntem bucuroși să vedem că am adus 158 de pasageri pe primul nostru zbor de la Karlsruhe/Baden-Baden la Târgu Mureș și sperăm că această rută va ajuta în continuare industria de turism și mediul de afaceri din ambele țări”, a precizat Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager Wizz Air.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.