Pizza pe blat multicereale, noutatea meniului Pizza Hut Pizza pe blat multicereale, noutatea meniului Pizza Hut
Pizza Hut introduce în meniu blatul multicereale, o rețetă originală preparată din făină integrală și patru tipuri de semințe: fulgi de ovăz, floarea soarelui,... Pizza pe blat multicereale, noutatea meniului Pizza Hut

Pizza Hut introduce în meniu blatul multicereale, o rețetă originală preparată din făină integrală și patru tipuri de semințe: fulgi de ovăz, floarea soarelui, susan și in maro.

Blatul multicereale continuă seria de inovații pe care Pizza Hut le-a adus constant în meniu, noutatea fiind utilizarea unor ingrediente cu proprietăți specifice, pentru un stil de viață sănătos. Acestea sunt bogate în proteine și de aceea asigură o masă consistentă și hrănitoare.

„Prin lansarea noului blat cu multicereale, ne dorim să oferim o opțiune potrivită pentru cei care se orientează către un stil de viață mai sănătos și sunt selectivi în ceea ce privește alimentația. Am ales ingrediente bogate în proprietăți nutritive, care creează o combinație armonioasă și gustoasă, ce îi va surprinde în mod plăcut pe clienții noștri.”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Semințele folosite în noua rețetă de la Pizza Hut au foarte multe întrebuințări și beneficii în alimentație, fiind recunoscute pentru faptul că ajută la o mai bună funcționare a organismului.

Blatul multicereale poate fi comandat pentru orice pizza pe blat Classic, pentru oricare dintre cele trei dimensiuni disponibile, plătind doar 2 lei în plus la prețul normal al pizzei.

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine zece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Timişoara, Brașov și Oradea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.