Beauty Trends: Cum să te bucuri de 100% hidratare cu 0% senzaţie grasă Beauty Trends: Cum să te bucuri de 100% hidratare cu 0% senzaţie grasă
Prea mult timp pentru rutina de îngrijire încât se întâmplă să o dai o dai uitării? Fără pic de efort, crema NIVEA Care îţi hidratează... Beauty Trends: Cum să te bucuri de 100% hidratare cu 0% senzaţie grasă

Prea mult timp pentru rutina de îngrijire încât se întâmplă să o dai o dai uitării? Fără pic de efort, crema NIVEA Care îţi hidratează pielea în profunzime. 

Salvează timp şi include inovaţia NIVEA în ritualul tău de frumuseţe şi vei vedea că pielea ta rămâne intens hidratată! NIVEA Care se absoarbe rapid în piele astfel încât să poţi spune „Adio!” senzaţiei grase.

NIVEA Care De ce „WOW”?

  • WOW pentru că este bazată pe o tehnologie nouă, cu cristale de ceară foarte hidratante, încorporate într-o textură foarte uşoară, de gel cremă.
  • WOW pentru că este perfectă atât pentru faţă, corp, cât şi pentru mâini, oferindu-ţi o îngrijire completă în cel mai scurt timp.
  • WOW pentru că este foarte prietenoasă cu buzunarul tău!

După ce testezi şi tu inovaţia NIVEA Care, te încurajăm să îţi spui părerea pe Facebook, folosing hashtag-ul #niveacare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.