Paralela 45 îi duce pe românii (și) în Tanzania, Zanzibar, Kenya, Ghana-Togo-Benin, Uganda, Uzbekistan, Azerbaidjan Paralela 45 îi duce pe românii (și) în Tanzania, Zanzibar, Kenya, Ghana-Togo-Benin, Uganda, Uzbekistan, Azerbaidjan
Agenția de turism Paralela 45, tour-operator general și cel mai mare producător de circuite din România, a avut la finalul anului 2015 o cifră... Paralela 45 îi duce pe românii (și) în Tanzania, Zanzibar, Kenya, Ghana-Togo-Benin, Uganda, Uzbekistan, Azerbaidjan

Agenția de turism Paralela 45, tour-operator general și cel mai mare producător de circuite din România, a avut la finalul anului 2015 o cifră de afaceri de peste 43 de milioane de euro, propunându-și în 2016 o creștere de 15%, din dorința de a ajunge la aproximativ 50 de milioane de euro.

Înregistrarea cifrei de afaceri de peste 43 de milioane de euro presupune pentru Paralela 45 o continuă dezvoltare. Dacă în anii trecuți, turiștii puteau să opteze pentru aproximativ 100 de circuite, în anul 2016 am crescut numărul acestora la peste 150 de circuite către destinații spectaculoase, dar mai puțin cunoscute de către români, precum Tanzania, Zanzibar, Kenya, Ghana-Togo-Benin, Uganda, Uzbekistan, Azerbaidjan și altele.” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Singurul charter din România care zboară către Coasta Dalmată

Pe lângă charterele consacrate in Antalya sau insulele grecesti, anul acesta la Paralela 45 turiștii pot beneficia de singurul charter din România care zboară către Coasta Dalmată, precum și de alte chartere noi: Algarve, cu plecare din Bucuresti, Santorini cu plecarea din Cluj și sejur in Costa Brava cu plecarea din Iași.                 

Perfecționarea vânzărilor online

În ultimii ani, agenția de turism Paralela 45 a investit 250.000 de euro în tehnologie, pentru perfecționarea vânzării online. Caracteristica principală  a produselor online ale agenției Paralela 45 este vânzarea de pachete prefabricate, chartere și circuite, lucru care nu se întâmplă azi pe piața agențiilor de turism.” a completat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Din dorința de a progresa și de a contribui la dezvoltarea turismului în România, Paralela 45 va cumpăra și va deschide încă cinci agenții proprii. Totodată, Paralela 45 va investi în baza materială din stațiunea Mamaia – apartamente și garsoniere de vacanță.

Tot în acest an se estimează și finalizarea proiectului imobiliar Club Lac Snagov, proiect pe Lacul Snagov cu deschidere la lac, format din trei blocuri de locuințe.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.