Locuințe de primăvară în zona de Sud de la 23.000 de euro Locuințe de primăvară în zona de Sud de la 23.000 de euro
Premier Imobiliare, una din cele mai mari companii imobiliară din zona de Sud a Capitalei, anunță noua ofertă de locuințe disponibilă și în catalogul... Locuințe de primăvară în zona de Sud de la 23.000 de euro

Premier Imobiliare, una din cele mai mari companii imobiliară din zona de Sud a Capitalei, anunță noua ofertă de locuințe disponibilă și în catalogul imobiliar recent lansat, pentru acest sezon.

Noile oferte de locuințe sunt prezentate în catalogul imobiliar Premier Imobiliare, recent lansat la ultimul târg de profil la care compania a participat și sunt destinate tinerilor, familiilor cu copii care sunt în căutare de locuințe aproape de stații de metrou, instituții educaționale, centre comerciale sau spații verzi.

Andrei_Gheorghisor_Branch Manager_Premier_Imobiliare„Începând cu luna martie, românii sunt tot mai interesați de imobiliare, achiziții personale sau investiții. Am sesizat un interes din ce în ce mai mare în rândul tinerilor pentru locuințe, în special persoanele care muncesc în zonele centrală și de Nord, ele caută o locuință în zona de Sud a Capitalei, fie că vorbim despre garsoniere sau apartamente cu 2, 3 și 4 camere”, declară Andrei Gheorghișor, Branch Manager, Premier Imobiliare.

Compania Premier Imobiliare are în portofoliu o ofertă variată în preț și localizare. Românii pot opta pentru locuințe cu prețuri începând de la 23.000 de euro pentru o garsonieră, cu o suprafață utilă de 30 mp, în Studio Plus Residence (zona Metalurgiei), 32.000 de euro pentru o garsonieră dublă, cu o suprafață utilă de 40 mp, în Alpha Residence, (zona Apărătorii Patriei), 34.500 de euro pentru un apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 50 mp, în Olympus Residence, (zona Olteniței) și 58.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 71 mp în Top Class Residence (Zona Dimitrie Leonida).

Top Class Residence

„Este o tendință tot mai des întâlnită, să lucrezi în Nord și să locuiești în zona de Sud, clienții fie contactează consultanții imobiliari localizați în cele 6 sucursale Premier din sectoarele 3, 4 și Popești-Leordeni, fie merg la târgurile de profil la care compania participă”, adaugă Andrei Gheorghișor, Branch Manager, Premier Imobiliare.

Prețurile pentru unitățile locative din portofoliul companiei Premier Imobiliare încep de la 690 de euro/mp și pot ajunge chiar și până la 1.500 de euro/ mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.