Jennifer Lopez și Eva Longoria, apariții senzuale în ținute Ermanno Scervino Jennifer Lopez și Eva Longoria, apariții senzuale în ținute Ermanno Scervino
Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie Ermanno Scervino din Colecția Toamnă – Iarnă 2016 (foto), la ceremonia de decernare a premiilor „Fashion... Jennifer Lopez și Eva Longoria, apariții senzuale în ținute Ermanno Scervino

Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie Ermanno Scervino din Colecția Toamnă – Iarnă 2016 (foto), la ceremonia de decernare a premiilor „Fashion Los Angeles Awards” 2016, care a avut loc la Sunset Tower Hotel, West Hollywood, California, weekend-ul acesta.

O altă apariție extraordinară în acest sfârșit de săptămână a fost Eva Longoria care a purtat fusta aurie din Colecția Primăvară – Vară 2016 la Baselworld, târgul de bijuterii și ceasuri fair trade din Basel.

Brand-ul Ermanno Scervino a fost înființat în anul 2000, la Florența. Cu 50 buticuri în jurul lumii, 300 de angajați și aproximativ 1.500 de furnizori, Ermanno Scervino face parte din piața mărcilor de lux cu un produs premium, prêt-à-porter care combină măiestria articolelor de îmbrăcăminte realizate manual cu excelența stilului italian.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.