Clădirea C a complexului Green Court Bucharest a început deja să atragă chiriași Clădirea C a complexului Green Court Bucharest a început deja să atragă chiriași
Clădirea C a complexului Green Court Bucharest a început deja să atragă chiriași, chiar dacă data finalizării este preconizată pentru luna iunie a acestui... Clădirea C a complexului Green Court Bucharest a început deja să atragă chiriași

Clădirea C a complexului Green Court Bucharest a început deja să atragă chiriași, chiar dacă data finalizării este preconizată pentru luna iunie a acestui an. Skanska România a semnat un contract de închiriere cu Unica Sport, companie care se va muta în clădirea C începând cu 1 iunie 2016, într-un spațiu de birouri de 629,62 m2. Tranzacția a fost intermediată de Regatta.  

Unica Sport este o companie de succes din Moldova, fondată în 1998, care oferă servicii de sănătate și sportive. Unica Sport are în prezent o rețea de 18 filiale și până acum a ajutat peste 70.000 de clienți să atingă rezultate impresionante, printr-o metodă unică de wellness, o abordare eficientă între fitness și sănătate.

„România este o piață care oferă un potențial imens de dezvoltarea pentru acest tip de afacere. Am fost încântați să aflăm, dintr-o serie de studii de piață, că românii sunt interesați de o nutriție sănătoasă și sunt atenți la felul în care arată. Prin urmare, acestea sunt valorile pe care le promovăm și vrem să ne ajutăm clienții să fie în pas cu aceste trenduri, având în vedere că nu este nimic mai valoros decât sănătatea noastră și a familiei noastre. Așadar, am găsit în România un nivel mare de compatibilitate între valorile Unica Sport și cele ale consumatorilor locali. Acesta a fost motivul pentru care am decis să pătrundem pe piața românească”, a declarat Galina Tomas, fondatorul Unica Sport.

„Ne bucurăm că Unica Sport a ales clădirea C și că Green Court Bucharest întrunește toate cerințele lor pentru o viață sănătoasă, fiind în linie cu principiile de wellbeing. Împărtășim același punct de vedere, acela că un mediu sănătos de muncă stimulează creativitatea și colaborarea, rezultând o productivitate mai mare și un potențial uman folosit la maxim”, a afirmat Aurelia Luca, Country Director al Skanska Property România.

Green Court București este primul proiect de dezvoltare comercială al Skanska în România și cuprinde trei clădiri de birouri, cu spațiu total de închiriere de 52.000 m2. Green Court București este certificat LEED Gold și asigură un înalt nivel de confort pentru chiriași, un spațiu de lucru eficient și acces către o zonă exterioară de relaxare.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court București va asigura un spațiu total de închiriere de aproximativ 16.300 m2 din totalul întregului complex. Clădirea C va avea 12 etaje la suprafață, plus 3 etaje la subsol care vor constitui garajul, cu 242 de locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru al anului 2016.

A treia fază a complexului Green Court București va cuprinde, de asemenea, numeroase soluții sustenabile folosite pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului și pentru a reduce semnificativ costurile de operare. Printre soluțiile green implementate în proiect se numără: fațada din sticlă cu transfer termic scăzut, aport sporit de aer proaspăt ce contribuie la crearea un mediu de lucru sănătos, iluminare naturală în peste 85% din spațiile de lucru, sisteme de iluminat eficiente echipate cu senzori de mișcare și intensitate, stații de alimentare pentru mașini electrice, zone de parcare pentru biciclete și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.