UPDATE: Mai mulți morți și răniți în urma unor explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. O aeronava Tarom, deviată spre Amsterdam UPDATE: Mai mulți morți și răniți în urma unor explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. O aeronava Tarom, deviată spre Amsterdam
Două explozii puternice au zguduit aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles în această dimineață la ora locală 8. Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, poliția... UPDATE: Mai mulți morți și răniți în urma unor explozii pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. O aeronava Tarom, deviată spre Amsterdam

Două explozii puternice au zguduit aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles în această dimineață la ora locală 8.

Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, poliția belgiană anunță că atacul s-a soldat cu cel puțin un mort și mai mulți răniți. Surse neconfirmate vorbesc însă despre un bilanț provizoriu de 11 morți. Aeroportul este închis, iar cursele care trebuiau să aterizeze au fost deviate. Anual, peste 20 de milioane de pasageri tranzitează acest aeroport.

Teo Postelnicu, reprezentant al serviciului Comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), ne-a precizat faptul că o aeronavă Tarom care a decolat la 7:32 de pe Aeroportul Henri Coandă, cu destinația Bruxelles și 83 de pasageri la bord, va ateriza la Amsterdam. bruxelles atentat

“Tot azi, Tarom mai are programată o decolare spre Buxeless la 16.50. Încă nu știm ce se va întâmpla cu acest zbor”, a spus Teo Postelnicu pentru TheTrends.ro.

Sky News transmite că deflagrațiile au avut loc în salonul de plecări, lângă ghișeul companiei American Airlines. Totodată, Belgia a ridicat gradul de alertă la maximum.

 

UPDATE: se vorbește și despre o explozie într-o stație de metrou din Bruxelles. Pare a fi o serie de atacuri coordonate asupra capitalei Belgiei. Toate stațiile de metrou au fost evacuate.

bruxelles

UPDATE 1: 10 morți și 30 de răniți, bilanțul oficial provizoriu al atacului de pe aeroportul din Bruxelles.

UPDATE 2: medicii îngrijesc răniții atacului din stația Maalbeek.

bruxelles atentat2

UPDATE 3: Aeroportul din Paris a intensificat măsurile de siguranță în urma atacurilor de la Bruxelles.

UPDATE 4: Se pare că exploziile de pe Zaventem au fost atacuri sinucigașe.

UPDATE 5: daca aveți apropiați care se aflau pe aeroport in momentul atacurilor sunați la (0032) (02)/753.73.00 pentru a afla vești despre ei.

UPDATE 6: bilanțul morților a ajuns la 13, iar 35 de persoane au fost grav rănite.

UPDATE 7: potrivit informațiilor disponibile, numărul persoanelor care a decedat în urma atentatului de la metrou este de 10.

UPDATE 8: cele mai recente informații vorbesc despre 34 de morți și 170 de răniți în urma atentatelor care au avut loc azi dimineață în Bruxelles.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.