În martie, alege bijuterii din gama Femeia by Claudia Florentina În martie, alege bijuterii din gama Femeia by Claudia Florentina
Claudia Florentina, designer de bijuterii și promotor al frumosului, îți recomandă modele de bijuterii speciale pentru a le purta în luna martie.  Bijuteriile reprezintă... În martie, alege bijuterii din gama Femeia by Claudia Florentina

Claudia Florentina, designer de bijuterii și promotor al frumosului, îți recomandă modele de bijuterii speciale pentru a le purta în luna martie.  Bijuteriile reprezintă Gama Femeia și fac parte din colecția „Amour”, recent prezentată în România.

„Consider că o bijuterie te reprezintă pe tine ca femeie și ca personalitate. Bijuteria purtată trebuie să îți ofere dincolo de eleganță, stil și încredere în propria persoană,”, declară Claudia Florentina, brand owner Claudia Florentina.

Iată ce propuneri are Claudia Florentina pentru un plus de rafinament și strălucire, fie că optezi pentru o ținută de seară sau una casual.

Cerceii „Femeia în Rochie de Seară” reprezintă o piesă care se disting prin armonie și bun gust și redau forma unei femei îmbrăcată într-o rochie de seară, conform denumirii. cercei_femeia_in_rochie_de_seara_Claudia_Florentina

Colierul „Femeia în Rochie de Seară” se adresează femeii care celebrează feminitatea și cu siguranță îți va pune în valoare trăsăturile fizice și te vei distinge printr-o notă de rafinament.

Amour: bijuterii “îndrăgostite” în viziunea designerului Claudia Florentina Agheorghiesei

Brățara „Gândurile Femeii” redă o formă infinită a gândurilor printr-o clepsidră ce subliniază ideea de scurgere a gândurilor sau de forma infinitului care simbolizează și întărește ideea de dragoste eternă.

Absolventă de studii economice la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, cu un Master în economie la HEC Universitatea Geneva, absolventă de Arte Aplicate în cadrul Înaltei Școli de Arte și Design din Geneva și studii de arhitectură de interior și design în cadrul Școlii Atelier Hermes Geneva, Claudia Florentina este fondatoarea mărcii de bijuterii omonime.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.