Wizz Air ne duce (și) la Sofia și Hamburg. Află de când încep cursele Wizz Air ne duce (și) la Sofia și Hamburg. Află de când încep cursele
Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că va suplimenta frecvența curselor de la... Wizz Air ne duce (și) la Sofia și Hamburg. Află de când încep cursele

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi că va suplimenta frecvența curselor de la București la Londra Luton cu încă două zboruri pe săptămână începând cu 20 mai 2016. Numărul săptămânal de curse dintre cele două capitale va ajunge astfel la 25.

Totodată, compania va muta zborurile de pe aeroportul Lübeck la Hamburg, aflat în apropiere, și va continua să ofere servicii low-fare spre nordul Germaniei. Din cauza problemelor financiare constante ale aeroportului Lübeck, Wizz Air va muta trei zboruri la aeroportul Hamburg începând cu 17 aprilie.

Odată cu relocarea la Hamburg, Wizz Air va continua să ofere curse între regiune și Gdansk cu 4 zboruri/săptămână și către Skopje și Kyiv cu două zboruri săptămânale.

Compania low-fare a mai anunțat și o nouă rută de la Sofia la Copenhaga, care va fi operată de trei ori/săptămână începând cu 13 iunie.

Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe wizzair.com la prețuri care încep de la 19,99 euro.

“Nordul Germaniei este o piață foarte importantă pentru Wizz Air și am constatat că un procent mare dintre pasagerii noștri călătoresc din sau spre locuri mai apropiate de Hamburg decât de Lübeck. Această mutare la Hamburg, al doilea cel mai mare oraș din Germania, va oferi și mai multe beneficii pasagerilor noștri și va susține dezvoltarea economiei. Totodată, continuăm să creștem pe seama succesului nostru din Sofia cu o nouă destinație și cu tarife scăzute în fiecare zi”, a spus Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer Wizz Air.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR:

Rută Zi Dată începere Tarife de la*
Hamburg – Gdansk luni, miercuri, vineri, duminică 17 aprilie 2016 19.99 EUR/           79 PLN
Hamburg – Skopje luni, vineri 18 aprilie 2016 29.99 EUR/      1,799 MKD
Hamburg – Kyiv luni, miercuri 18 aprilie 2016 59.99 EUR/       1,759 UAH
Sofia – Copenhaga luni, miercuri, vineri 13 aprilie 2016 39.99 EUR/      79.99 BGN

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.